Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

válasz Gery D. #4317 üzenetére

Korábban nem álltam szóba Kostyával (nem Kosztya a neve?), akkor ezért kaptam meg későn ezt a feladatot.

Valami pénzt fizettem Sötét Völgyben egy sztalkernek, aki abban a lepukkant, kerítéstől védett területen ácsorgott, amely a Kordon felé vivő út határnál áll. Ámde nem kaptam cserébe semmit a zsuga zsebrevágásán kívül. Ez átverés lehetett? :F

Amikor Kordonba visszatértem, volt egy zsoldostámadás, amit visszavertünk a faluval. Viszont érdekes módon két katona is bekapcsolódott a faluba lefelé vezető út környékén, eszerint ők a laktanyából jöhettek oda. Abból vettem észre, amikor hátba támadtak a zsoldosokkal való tűzharc végén.

Úgy tudom, hogy csak a nappali hídőrség barátságos, az éjszakai váltás már ellenséges. Igazából az első vodkaátengedéses találkozó után csak messziről látom őket, miközben átugrálom a vagon utáni kerítést, így nem kell folyton dézsmát fizetnem a hidat őrző dörzsölt őrségnek.

(#4314) Aarpok

A helikoptert nem borították fel a Kimérák, mert lecsaltam őket egyenként a dombháton, ahol a puska alól kilőtt VOG-gránátok véglegesen megálljt parancsoltak a nagy éhű, félelmetes ragadozóknak.

X-18-ban a közelről megszólaló sörétes mindkét vadul támadó Kisóriást hamarost megadásra késztette.

Új hozzászólás Aktív témák