- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
és persze martonx-nek is: Értem. Igyekszem holnapra összerakni egy adag kicsit pontosabb információt. És persze köszönöm az eddigi segítő szándékot.

-
Agyasima
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Nem a joinolásra vagyok kíváncsi, sem egy kezdő SQL könyvre. Legalábbis most nem.
Arra vagyok kíváncsi, hogy amit én szeretnék megcsinálni - remélem érthetően írtam le, hogy az micsoda - megoldható-e 1 db SQL queryvel. (mySQL-ról van szó, és az ideális pedig az lenne, ha egy TOAD for MySQL lekéréssel el tudnám érni az eredményt.) És ha megoldható, akkor kb. hogyan.
-
Agyasima
őstag
Meglehetős kezdőként lenne kérdése, hogy az alábbi feladat megoldható-e valahogy SQL-ben:
Van egy "project" tábla, nevéből adódóan nagyobb feladatok összefogó táblája. Ehhez (ez alá) tartozik egy "feladatok" tábla és egy "találkozók" tábla. Egy projecthez jellemzően több feladat és találkozó tartozik.
Megjeleníthető-e egy SQL lekéréssel az egy projecthez tartozó feladatok és találkozók listája? Van erre vmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Nintendo Switch Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Úgy értem, ahogy írtam. Egy projecthez tartozó több rekord megjelenítése, különböző táblákból. Merre kezdjek el turkálni?