Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Zolee
őstag
Mi a hiba ebben a lekérdezésben? Ha egy adatbázis kezelőn futtatom le akkor helyesen lefut, ha php-be ágyazom akkor egy üres tömböt ad csak vissza
"SELECT armor.name, armor.armor_type, armor.item_id FROM armor WHERE armor.name ='Blue%' Order By armor.name ASC";
Kapcsolódni kapcsolódik, mert ha kiírok egy teljes nevet, akkor azt megtalálja
$parancs = "SELECT armor.name, armor.armor_type, armor.item_id FROM armor WHERE armor.name ='Blue%' Order By armor.name ASC";
$valasz = @mysql_query($parancs, $kapcsolat);
print "<table>";
while ( $sor = mysql_fetch_array($valasz) ){
print "<tr><td><a href=moblist.php>".$sor['armor.name']."</a></td><td>".$sor['armor.armor_type']."</td></tr>";
}
print "</table>"; -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
megoldva
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Az lenne a gondom hogy szeretnék egy ilyen frissítő lekérdezést csinálni :
Update eladas Set sorszam=(Select Max(sorszam) As Max From eladas)+1, Where uj_eladas=True
Amikor access be futtatni akarom azt mondja hogy erre használjak frissítő lekérdezése, hogy írjam át a belső select részt hogy elfogadja?
Miért nem tetszik neki így? -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
ERROR 1064: You have an error in your SQL syntax near 'mysqldump cd > cd.sql' at line 1
ezt kapom vissza ha sql parancssorba futtatom a ''mysqldump db_name > db_name.sql'' -t
most látom hogy a mysql cc jobb alsó sarkába read-only van kiírva, ez miért van így ? mindent defaulton van.
Gondodlom ez a baja az alap exportálásnak. -
[HUN]Zolee
őstag
mysql controk center-be létrehoztam egy töbtáblás adatbázist, és ezt ki szeretném exportálni, és netre feltölteni szintén mysql serverre, de a export gomb inaktív. sőt még az inport is az. már leszedtem a legújabb verziót és azzal se jó. valakinek valami ötlet?
még nagyon kezdő vagyok ezen a téren, minden segítség jóljön
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondodlom ez a baja az alap exportálásnak.