Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
pch
senior tag
válasz
baracsi
üzenetére
Igen. Abban a strukturában amit kialakítottam abban nem tudom lemodellezni.
De levázolom nagyvonalakba.
Minden egy táblázatban van. Van a mozgas tábla. Benne mozgáskód mennyiség érték.
Ha a mozgáskód 101-199 akkor bevét. Ha 201-299 kiadás. Ha 100 akkor nyitó készlet.
Szóval ha 100-akkor onnantól kell számolni az adott cikk FIFO-ját. Ha ebben a táblába nincs 100-as akkor értelemszerűen ugye az első 101-199 mozgáskódtól kell számolni a beszerzési oldalt. Kiadási oldalon (gondolom, de ezt meg kellene erősíteni) az elejétől kell számolni. (Vagy ott is a 100-astól?)
Szóval nekem nincs két táblám. Amiket néztem sql utasítást/függvényt az mindegyik külön táblázatból számolgatott. Sőtt ott nincs is ilyen, hogy nyitó tétel. -
Petium001
csendes tag
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Szia!
7végenként van időm a gép elé kerülni, letöltöttem egy live ubuntu-t és pendrive-ről elindítottam, bejön a desktop, amikor rákattintottam a hdd-re (38 gb volume) az írta, nem lehet hozzáférni, nincs jogosultságom...
újraindítottam a linuxot, és be tudtam lépni.
az első olyan lehetőség [mysqld] alá ami volt beírtam askip-grant-tablesszöveget
"3. indítsd újra a MySQL szolgáltatást:/etc/init.d mysql restart" ezt hol? -
Male
nagyúr
válasz
baracsi
üzenetére
Win alól utoljára én is több éve csináltam ilyet, akkor még ext2fs kellett hozzá, meg volt valami totalcommander plugin, amivel fel lehetett csatolni a linuxos partíciót win alól is.... de az talán csak olvasni tudott. Szóval ebben olyan sokat én sem tudok hozzátenni, lehegy, hogy a Live Linux egyszerűbb lenne, bebootolja, és onnan írkál rá.
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Szia!
A saját hálózatomra tettem, próbáltam elérni hálózaton keresztül a http://192.168.0.100:7501/ címen, az sikerült, viszont ez jött ki:

távolról meg lehet nyitni, az működik... -
Petium001
csendes tag
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Köszi

Na ez nekem magas mint békának a hokedli... hogy jutok el a
skip-grant-tablesbeállításhoz? a recovery menüig jutok el max, oda is csak 10-ből 1x mert nem tudom mikor kell a shift-et nyomni... ott azután végleg megáll a tudomány
én csak a winfost nyúzom 99%-ban 
Köszi
-
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC: Ultra 7 265K, 32GB DDR5, RTX 4080 Super, 1TB SSD
- GAMER PC: i5-9600KF, 16GB DDR4, GTX 1060 6GB, 250GB SSD
- GAMER PC: i5-11400F, 16GB DDR4, GTX 1080 Ti, 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
újraindítottam a linuxot, és be tudtam lépni.