Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pch
senior tag
válasz
baracsi
üzenetére
Igen. Abban a strukturában amit kialakítottam abban nem tudom lemodellezni.
De levázolom nagyvonalakba.
Minden egy táblázatban van. Van a mozgas tábla. Benne mozgáskód mennyiség érték.
Ha a mozgáskód 101-199 akkor bevét. Ha 201-299 kiadás. Ha 100 akkor nyitó készlet.
Szóval ha 100-akkor onnantól kell számolni az adott cikk FIFO-ját. Ha ebben a táblába nincs 100-as akkor értelemszerűen ugye az első 101-199 mozgáskódtól kell számolni a beszerzési oldalt. Kiadási oldalon (gondolom, de ezt meg kellene erősíteni) az elejétől kell számolni. (Vagy ott is a 100-astól?)
Szóval nekem nincs két táblám. Amiket néztem sql utasítást/függvényt az mindegyik külön táblázatból számolgatott. Sőtt ott nincs is ilyen, hogy nyitó tétel. -
Petium001
csendes tag
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Szia!
7végenként van időm a gép elé kerülni, letöltöttem egy live ubuntu-t és pendrive-ről elindítottam, bejön a desktop, amikor rákattintottam a hdd-re (38 gb volume) az írta, nem lehet hozzáférni, nincs jogosultságom...
újraindítottam a linuxot, és be tudtam lépni.
az első olyan lehetőség [mysqld] alá ami volt beírtam askip-grant-tablesszöveget
"3. indítsd újra a MySQL szolgáltatást:/etc/init.d mysql restart" ezt hol? -
Male
nagyúr
válasz
baracsi
üzenetére
Win alól utoljára én is több éve csináltam ilyet, akkor még ext2fs kellett hozzá, meg volt valami totalcommander plugin, amivel fel lehetett csatolni a linuxos partíciót win alól is.... de az talán csak olvasni tudott. Szóval ebben olyan sokat én sem tudok hozzátenni, lehegy, hogy a Live Linux egyszerűbb lenne, bebootolja, és onnan írkál rá.
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Szia!
A saját hálózatomra tettem, próbáltam elérni hálózaton keresztül a http://192.168.0.100:7501/ címen, az sikerült, viszont ez jött ki:

távolról meg lehet nyitni, az működik... -
Petium001
csendes tag
-
Petium001
csendes tag
válasz
baracsi
üzenetére
Köszi

Na ez nekem magas mint békának a hokedli... hogy jutok el a
skip-grant-tablesbeállításhoz? a recovery menüig jutok el max, oda is csak 10-ből 1x mert nem tudom mikor kell a shift-et nyomni... ott azután végleg megáll a tudomány
én csak a winfost nyúzom 99%-ban 
Köszi
-
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
újraindítottam a linuxot, és be tudtam lépni.