- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Zalanius #3986 üzenetére
Istenigazából van egy paranoiám, hogy elromlik a rendszer.
Volt már dolgom korruptálódott fájllal, ami javíthatatlanná vált. Például háttértár szektor hiba miatt. Feltételezem egy ilyen megöli az egész adatbázist. Mígha külön fájlokban vannak legalább a táblák és, ha egy sérült, akkor csak az a rekord, vagy tábla sérült, de a többi betöltődik, az álomvilág lenne. Nem tudom így működik-e? Milyen gyakran sérülnek az adatbázisok, például kapcsolati hiba miatt, szinkronizációs hiba miatt? Ez az én szempontom igazából számít a gyakorlatban? Meghát az is kérdéses, hogy mikor/mennyire kiszámíthatatlan a működése egy szoftvernek? Mennyire számottevő ez?
(#3987) martonx - Köszönöm. A programnyelv az adatbázis kezeléshez, vagy a frontend íráshoz szükséges? Az adatbázisokkal nem csak SQL-lel lehet kommunikálni?
-
kem
addikt
válasz
Zalanius #3848 üzenetére
Koszi a valaszt. Nekem az SQL meg elegge uj ezt is segitseggel raktam ossze kollegaval aki mar elment nyugdijba. Az adatbazis eleg komplikalt (legalabb is nekem
) A feladat pedig az, hogy a waitRoomEnabled view-kent letrejovo tablaban talalhato subscription-oket kell megkulmboztetni azoktol az osszes subscription-tol ahol ez a waitRoomEnabled parameter nincsen definialva, igy annak erteket nem lehet megvaltoztatni. Ezert valasztjuk ki az is null erteket, tehat balra azt tartjuk meg ahol az nincsen definialva. Ez eddig mukodott mindegyik rendszeren de most azt latom, hogy nehol forditva mukodik mint ahogy eddig es 0 erteket ad. Az uj modszer pedig megmutatja, hogy majdnem 400.000 ilyen Subscription wan ebben az adathalmazban. Ez egyebkent egy 1 evvel ez elotti feladat amiben ezek az SQL-ek nem megfeleloen futottak le es probalom kideriteni miert. altalaban 3 illetve 6-bol egyszer nem futott le rendesen. Mindenhol ugyan ez a waitRoomEnabled parameter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest