- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Köszönöm a választ, de a példánál maradva nincs központi raktár és sajnos a kereskedők az üzletben olyanok amilyen. Nem lehet rájuk bízni ezt a kérdést.
Esetleg két ideiglenes tábla, az egyikbe írom a kiegyenlítést a másikba csökkentem ennyivel az értéket, majd a második alapján új ciklus. Ez a ciklus addig fut, míg van hova tenni?
-
tm5
tag
Én is valami hasonlóra jutottam, mint nyunyu, hogy ehhez minimum egy tárolt eljárás szükséges, ezt 1 sql paranccsal nagyon nem lenne egyszerű megoldani.
Valami olyasmit csinálnék, hogy generálnék 2 listát (plusz(i): pozitívok csökkenő sorrendben, minusz(j): negatívok növekvő sorrendben) és mennék végig a minusz listán úgy, hogy a plusz-os lista aktuális elemével megpróbálnám kiegyenlíteni a negatív értéket. ha nem tudom, akkor nézem a következőt a minuszból. Addig megy a ciklus, amíg a végére nem érsz valamelyik listának. + eköré még kellene még egy loop ami az elején újraszámolja a plusz, minusz listákat és addig megy amíg vannak update-ek. Valami ilyesmi lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple MacBook
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Spórolós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest