Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabró
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hasonló cipőben járok.
Van egy néhány milliárd rekordos táblánk (amit lehetne normalizálni, és amivel jó lenne, ha a középiskolában felszedett ismereteimnél hatékonyabban tudnék dolgozni). A prograomunk MS SQL Server Management Studio, amiből jelenleg külső adatbázisként érhető el egy Oracle dump fileból maga az adattábla (nekem ez nem mond túl sokat, mindenesetre az alap lekérdezések futnak, de van olyan, hogy értetlenül állok hibaüzenetek előtt).
Megnéztem a Masterfieldet, tőlük ez a tanfolyam lenne szerintem a legmegfelelőbb [link]
Kinéztem a Pentánál is egy hasonló kurzust: [link]
Vannak esetleg konkrét tapasztalaitok a fentiekkel?
-
válasz
barnam_
üzenetére
Masterfiled-nél voltam alap SQL oktatáson. Háááát, ha kollégám nem tartott volna előtte jó pár órás felkészítést, akkor pislogtam volna, mint hal a szatyorban

Nem rossz, de 4 nap alatt elég tömény a dolog, ha sosem foglalkoztál előtte vele. De, ha egyszer ráérzel az ízére már sosem akarsz többé excelt használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest