Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GreenIT
üzenetére
a myphpadmint felejtsük el sql oktatásra. az arra való, hogy azt a weboldalt, amit phpben létrehozol, meg tudd hajtani egy adatbázisból származó adatokkal.
ha én tanítanék offline adatbáziskezelést, akkor fognék egy mysql szervert (ha abból van ingyenes, és ami fut xp-n), létrehoznék rajta egy adatbázist, azt feltölteném sa szükséges sémákkal, táblákkal, értékekkel, róla egy backupot, és utána ezt a backupot restoreolnám az összes oktatógépen. és akkor mindenkinél ugyanaz van. ez esetben szükséges egy sql kliens is, amivel hozzá tudsz kapcsolódni az adatbázishoz. ízlés szerint tudsz válogatni, nagyon jó ingyenesek vannak. a hardcore sqlesek a toadra esküsznek, én személy szerint a dbeavert szeretem, de ennél mondjuk pont macerás a csv import (egy virtuális db-t kell neki felkonfigurálni hozzá).
2, ezt az oracle alapból egy rowid nevű pszeudocolumn-nal támogatja külön kérés nélkül.
mysqlnél meg mondjuk létrehozol egy primary key-t az táblához, auto incrementtel. mondjuk így:CREATE TABLE Persons (
ID int NOT NULL AUTO_INCREMENT,
LastName varchar(255) NOT NULL,
FirstName varchar(255),
Age int,
PRIMARY KEY (ID)
);afaik excel már képes közvetlen db-be exportolni, de még soha nem próbáltam ki, hogy ezt hogy is teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Jogász topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest