- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
martonx
üzenetére
Igen, hulyek voltak, de vastagon benne voltak az eredeti cegek (o, ms, ci, stb. )szakertoi is. Milliardokat tapsoltak el, majd a fonokok szepen nyugdijaztak magukat vegkielegitessel.
Most van egy kis ceg lelkes "fiatalokkal" es ugy tunik, nekem is meglesz a helyem nyugdijig es visszaterhetek a regi temamhoz, idosoros adatok teruleti abrazolasahoz, csak most mar pythonos alapokon. Egy ideig azt hittem, a crm lesz nekem jo, de rajottem, az mindig egyedi megoldasokat igenyel, ugyhogy ennyi.
Igazabol csak azert irtam be, mert nekem nagy meglepetes volt, hogy szinte a semmibol letrehoztak egy olcso, de ugy tunik, jol mukodo kornyezetet. Mindig is tudtam, hogy sok uj programnyelv es megoldas van, de en is benne voltam abban a hitben, hogy ragaszkodni kell a "bevalt, jo oreg, stabil" megoldasokhoz es mellette lehet celfeladatokra uj megoldasokat bevonni, figyelve az integralasra, stb.
Most meghokkenve lattam, hogy egy ev alatt (nyilvan csak szamomra) teljesen ismeretlen megoldasokat egymassal integralva mi mindent hoztak letre szinte nullabol, mert az elodok evekre elore eltapsoltak a koltsegvetesuket. Raadasul az egeszet ugy oldottak meg, hogy ok linux alatt nyomulnak, mig a cegeket meghagytak a win-es kornyezetben, egyetlen modernizalassal, hogy ot eves win10-es liszenszeket vettek globalisan, es a grafikus alkalmazasokat latva a "nagy oregek" is kezdik belatni, hogy erdemes lenne valtani xp-rol vagy win7-rol.
Amugy halkan jegyzem meg, hogy a fejleszteseket is szinte publikusan intezik, github es tarsai alatt roman, lengyel es mas, aktiv szoftveresekkel, mikozben az a magyaroknal majdhogynem ismeretlen, a kezikonyv magyarra forditasa meg csak el se kezdodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest