Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
martonx
üzenetére
Igen, hulyek voltak, de vastagon benne voltak az eredeti cegek (o, ms, ci, stb. )szakertoi is. Milliardokat tapsoltak el, majd a fonokok szepen nyugdijaztak magukat vegkielegitessel.
Most van egy kis ceg lelkes "fiatalokkal" es ugy tunik, nekem is meglesz a helyem nyugdijig es visszaterhetek a regi temamhoz, idosoros adatok teruleti abrazolasahoz, csak most mar pythonos alapokon. Egy ideig azt hittem, a crm lesz nekem jo, de rajottem, az mindig egyedi megoldasokat igenyel, ugyhogy ennyi.
Igazabol csak azert irtam be, mert nekem nagy meglepetes volt, hogy szinte a semmibol letrehoztak egy olcso, de ugy tunik, jol mukodo kornyezetet. Mindig is tudtam, hogy sok uj programnyelv es megoldas van, de en is benne voltam abban a hitben, hogy ragaszkodni kell a "bevalt, jo oreg, stabil" megoldasokhoz es mellette lehet celfeladatokra uj megoldasokat bevonni, figyelve az integralasra, stb.
Most meghokkenve lattam, hogy egy ev alatt (nyilvan csak szamomra) teljesen ismeretlen megoldasokat egymassal integralva mi mindent hoztak letre szinte nullabol, mert az elodok evekre elore eltapsoltak a koltsegvetesuket. Raadasul az egeszet ugy oldottak meg, hogy ok linux alatt nyomulnak, mig a cegeket meghagytak a win-es kornyezetben, egyetlen modernizalassal, hogy ot eves win10-es liszenszeket vettek globalisan, es a grafikus alkalmazasokat latva a "nagy oregek" is kezdik belatni, hogy erdemes lenne valtani xp-rol vagy win7-rol.
Amugy halkan jegyzem meg, hogy a fejleszteseket is szinte publikusan intezik, github es tarsai alatt roman, lengyel es mas, aktiv szoftveresekkel, mikozben az a magyaroknal majdhogynem ismeretlen, a kezikonyv magyarra forditasa meg csak el se kezdodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VR topik
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest