Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Opre szerver + 2 klienses és szolgáltatásos beadandó ami páros munka lett volna egyedül toltam le mert beleszart a társam, tanárt nem láttam a félévben mindent demonstrátor tart van olyan tárgyunk (digitális rendszerek, ALU és alap tervezési feladatok) 2x tartottak konzit amúgy egy fél hiányos fél katyvasz pdf halmazból OMB módszerrel tanulj.
Nem véletlen kértem segítséget és hagytam a végére dolgot nem épp lustaságból. Szeptember 1 óta ~200 km-ert mentem motorral, mikor ügyintézni kellett beszaladnom a TO-ra vagy a városba, egy út oda és vissza ~40km.

Nem jött be...!
Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Starlink
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Napelem
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Apple watch Series 8 45mm cellular akku 99%!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ösztöndíj megtartására gyúrok, leakarom cserélni a Delkevic dobot egy teljes GPR rendszerre, dob + leömlők + sport kati.