Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Szerintem már viszonylag régóta nincs benne, amelyik alatt volt is annak az is 2/3-ban az előadó megjegyzéseit mutatták főleg a dalszöveg helyett, szóval sok értelme nem volt...
Most meg néhány alatt van storyline ami ugyanez csak már abszolút nem mutatnak dalszöveget benne
-
Mirage
tag
válasz
üzenetére
Na hát lényegében jól összefoglaltad röviden mi a szitu mindkettővel
Kezdem én is ezt érezni amúgy, bár én mindkettőre nem fogok előfizetni egyszerre, az biztos.
Eddig össz-vissz 3x váltottam ide oda a két szolgáltatás közt, asszem most maradok a spotival egy darabig a fent kifejtett okból.
Majd ha elrontják azt is hogy a konzolon folyó zenelejátszást simán irányítsam telefonról is, na az lesz az “utolsó húzása” a spotinak számomra
-
Mirage
tag
-
Mirage
tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Minél többet frissítik, annál 💩 lesz.
Sajnos én is ezt érzem már, sokáig használtam a Spotifyt de folytonos ui változatatások nagyon nem tetszettek (de akkor ilyen szinkronizálós gond nem volt legalább...) de mostanság egyre több olyan bug is van ami a működést is befolyásolja sajnos.Őszintén, elég erősen fontolgatom hogy visszaváltok alma muzsikára, de mivel egyelőre csak a spotinak van konzol applikációja ez így jobbára várat még magára...
-
Mirage
tag
Valaki belefutott már hasonló hibába?
Főleg telefonról és tabletről hallgatom a zenét, de amikor odaülök a laptopomhoz mindig azt veszem észre mintha nem szinkronizálna... tehát amit hozzádok pl albumot vagy zeneszámot a könyvtáramhoz, az nem jelenik meg ott csak ha teljesen kilövöm a programot és újraindítom.
Az összes készülék almás, és mind az os mind a spotify a legfrissebb verzión van mégis kitart ez a jelenség.
Valamit lehet ezzel kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Formula-1
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest