Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Nálam is megy a racionalizálás, főleg hogy nemrég jött az email, árat emel a Spotify. Mivel van családi YouTube prémium, így lenne alternatíva a YouTube music személyében, de...de sajnos hibába próbáltam az összes kedvencem ott is követni, péntekenként tele a friss megjelenés magyar és nemzetközi tucc-tucc zenékkel, amit rohadtul nem hallgatok.
Spotify ezzel szemben tényleg azt dobja pénteken amiket követek. A listáim csak részben tudtam átvinni, mert sokmindent nem talált meg, illetve ahhoz hogy ingyen átvigyem, túl sok dal szerepel rajta/rajtuk.
Az app még elfogadható, de ezek miatt nem igen megy egyenlőre, csak az egyik maradjon. Illetve annyi, hogy valószínűleg a duo ugrik a Spotify-n, tehát rajtam elvben már buknak egy keveset. (Bár lehet az emeléssel pont ott lesznek mint most amit fizetek).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest