Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabee jr
tag
#mindenjokoszi
Mondjuk, ha nem mondod, hogy a keresőmezőben spotify:user:xxxxxx néven kell keresni tagot, akkor én szerinted ezt tudom?
Na nem azért, mert hülyevagyok a spotihoz, csak szimplán nem szoktam keresni senkire, sosem volt rá szükség egészen mostanáig.
Na mindegy, a tipp jó volt, a régi accountom is megtaláltam. De hiába tettem publikra a régiben a playlistet az újban nem láttam, mindegy átraktam kézzel 10 perc alatt.
Minden esetre köszi az idődet, a tippet, a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na nem azért, mert hülyevagyok a spotihoz, csak szimplán nem szoktam keresni senkire, sosem volt rá szükség egészen mostanáig.