Hirdetés
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mwin
csendes tag
válasz
W.Wilson
üzenetére
pl. élesztő adagoló: statikus lesz mert hulladék műanyagból készült és rengeteg benne marad illetve ki is pattannak szemek amiket lehet takarítgatni illetve játszadozni a kis bolhákkal mert tiszta úgy sem lesz csak vizestörlőkendős mosástól.
A magok adagolása: beszórja hova is? Mert itt a fele a fűtőszálon landolt a többi meg a tészta mögött.
*A fedele a hő hatására kitágul és amikor felnyitod akkor ugye kettényílik mert a pöcök nem tartja bent.
A programok na azok aztán, nem mindegyikben van mag-adagoló/élesztőadagoló és ezt külön nem is lehet állítani lehet keresgélni a programfüzetben amit inkább angolul nézzünk mert a panasonic nem költött a magyar javítására ez akkor ciki ha ajándékba veszed mondjuk a nagyinak aki pont nem érti az angolt. A kész kenyeret kivenni jó balhés mert az üst fogója használhatatlan, két kéz kell a kenyér kiszedéséhez és akkor csattan is a *teteje ami a pont ott tartózkodó konyhai tárgyat lecsapja a fenébe.A legbugyutább program azt hiszem az 1-es mikor vagy 40 percig nem csinál semmit csak benne van az anyag, amit azzal magyaráznak, hogy "átvegye" a szobahőmérsékletet. Akik tervezték azoknak sok közük nem volt a kenyérsütéshez.
A motorja nagyon gyenge, ha keményebb a massza akkor nehézkesen keveri azt, szinte belassul. Az összes kenyér receptemet módosítani, hígitani kellett, hogy ne égjen le a motor az erőlködésben. Itt hozzáteszem, hogy egy barátom pék és tudjuk milyen egy jó kenyértészta állaga pláne ha nem fehérlisztes.Továbbá, velem még nem történt de sokan mondták, hogy az üst pont 2 év után kikopik a lapátnál és megy a teflon a kenyérbe.
A tescós/bomann egyszerű, nincs túl bonyolítva. Tartós műanyag és jó programok. Nincs élesztőbiszbasz adagolója, duplateteje de minek is. Erős motor ami rendesen gyúrja a bevált recepteket.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
arpivw81
üzenetére
Nemtom, talán 2-3 év után vettem észre először. De olyan sokat nem volt használva, h kikopjon a tengely vagy a lapát-furat, szóval inkább csak akkor kezdtünk olyan keveréket használni, ami keményebbre dagadva le néha tudta tolni a lapátot a tengelyről. Túl szoros meg nem lehet a tengelyen a hőtágulás miatt.
-
8
őstag
régi 1.5kg-os kétlapátos (!) hausmeisterrel is jót sütök. az egylapátosokhoz képest teljesen más dimenzió a dagasztás
Már kétszer cseréltem rajta ékszíjakat, azok elporladnak, apróról fillérekért találtam hozzá új sütőedényt is.és csúcsmodell felsőadagolós tefallal-is jól sikerülnek a kenyerek, jó hosszú autólízist lehet hagyni a tésztának, este bekészítem, megdagasztatom nagyon kicsi élesztővel-kovásszal, csak épphogy éjszaka elinduljon, egy hosszú franciakenyér-programot beállítok úgy, hogy reggelre legyen kész, az élesztőadagolóból nagyszerűen hozzáadódik a porélesztő amikor kell
kerül hozzá sikér is, hogy ruganyos legyen, és ecet, hogy foszlós legyen
-
Degeczi
nagyúr
válasz
W.Wilson
üzenetére
Nekem egy nyűgöm van a Panával, h a lapát túl könnyen lejön a tengelyről, így nem egyszer volt már, h a dagasztás nem történt meg. Jobb híján egy fogpiszkálót nyomtam be a tengely mellé felülről, így már ott marad (legalább végig, a kész kenyérből sem kell kipiszkálni - de ettől még gagyi módszer)
A sütési minősége viszont korrekt, stabil, és időzítéshez praktikus az élesztőpor adagoló is.
-
mwin
csendes tag
A Panasonic kenyérsütő az hype pedig gagyi az egész merem ezt 20éves kenyérsütő tapasztalattal állítani és úgy, hogy nekünk is van sajnos és felváltva sütünk többel. Egy régi Tesco-s jobb mint a panaszkodik.
-
Beni2360
félisten
Na hogy a gépi kenyérhez hozzá szóljak a kézfejemet 8 napja műtötték és ideglenesen át álltam a gépi sütésre. Vettem 10 e Ft egy C1-s SilverCrest és finom kenyereket sütöttem. Igaz a hagyományos kenyérsütést vettem segítségül. A mai 80 dkg-s kenyerem.
-
-
pietrrr
senior tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Nekünk Tefal van (típusát megmondom, ha nagyon érdekel), anyámnak Sikvercrest, mindkettő jó és finom kenyeret süt. De ha ropogós héjú, SZÉP kenyeret akarsz sütni, akkor maradsz a sütőnél. Én pont az arra való átszokáson gondolkodom, mert ezek a kenyérsütős formakenyerek nekem nagyon kiábrándítóak...
-
Nikaré
őstag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Tefal Uno kenyérsütő is jó ajánlat.

-
Horec
tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
+1 a Panasonicra.
Itteni ajánlásra vettem egy SD-YR2550 típust még a euronics féle akcióban. Azóta bolti kenyérre nem költöttem. -
Vérboci
addikt
válasz
racskobalazs
üzenetére
lidl silvercrest kenyérsütő mindent tud amit tudnia kell. 25.000 forint. pár hete volt az akciós újságban, de még mindenhol látom most is. én is 1 hete, 2 héttel az akció után vettem.
jó a kenyér is, kalács is benne.
de ha "csak a panasonic \ miele \ liebherr \ dyson a jó" válaszok érdekelnek, akkor goto háztartási gépek topik -
AIex
aktív tag
válasz
racskobalazs
üzenetére
Eleinte én is sütöttem kenyérsütőbe kenyeret, de a sütő nekem is jobban bevált,
Kenyérsütőt már csak dagasztásra használom,
Ha mégis szeretnél, akkor sajna pénztárcát ki kell nyitni, és venni egy Pana-t.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Tesztelo.hu
üzenetére
Komolyan nem normálisak. Lidl ben multkor metsző olló volt a cukorkák közt a pénztár mellett.

-
válasz
racskobalazs
üzenetére
Nekem a gép a macera. Sütő nekem jobban bevált.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Helyettesítő termékek: Gomba helyett Hell lesz az ebéd!

-
erzol
őstag
Ezzel mindig utánozhatatlan tuti fagyi készül...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pacojet -
Zeki
nagyúr
válasz
racskobalazs
üzenetére
Amennyire koszosak a ruhák, jó az.
-
bul07
nagyúr
Aki szereti a gépi fagyit az még mindig tud venni olcsón, 350Ft-ért, és még egy ostya rudat is dugnak mellé
-
st6969
őstag
Egyetek inkább finom albán fagyit...
Az spórolós. Mi baj lehet...
-
mephi666
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
pedig elég levegősre felkeveri
pl indulásnál a tartály alig van a feléig, majd amikor lekapcsolom majdnem kifolyik belőle... frissen fogyasztva teljesen jó az állaga... csak ha lefagyasztjuk a maradékot, az kiolvasztva már nem ugyanolyan jó, mert elkezd összeesni (a bolti eleve fagyasztottakban tuti van valami állagjavító) -
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Meggondolja magát fizetés előtt?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Nikaré
üzenetére
úgy vettem észre, hogy egy adagot frissen fogyasztva tökéletes
fagyasztás után viszont nem olyan, mint pl a carte dor, hanem tömörebb-jegesebb... 3 személyre jó mennyiséget csinál, fogyasztani se fogyaszt sokat a gép, mert csak kavargat... nekünk 10ezres silvercrest van kb 1,6literes tartállyal, amit fagyikészítés előtt 1 napra fagyasztóba kell tenni... a tökéletes receptet még nem találtuk meg: csináltunk citrom sorbet-t, tejes alapú szamócafagyit... nekem ízlett mindkettő
annyiból is jó, hogy látjuk mi kerül bele... idénygyümölcsökkel pedig olcsón lehet dolgozni -
sherlock82
senior tag
Mondja el valaki hogy valaki miért tesz a penny pénztárnál 30 dkg szeletelt dobozos gombát a pénztár alatt található részen tárolt hell energiaitalok közé ?
-
Zeki
nagyúr
Passzolom, mi a DM-ben veszünk saját márkást.
Ennek az illata jó, mindenkinek bejön.
Ennek mégjobb az illata. Az anyaga is más lesz utána, puhább. -
st6969
őstag
válasz
Degeczi
üzenetére
Azért nincs webshop, mert így kénytelen vagy bemenni az akciós fúróért, és akkor már biztos, hogy ott veszel ezt azt...
Itt, meg tőlünk eggyel keletebbre még ki lehet cseszni az emberekkel nyugodtan.
(Ezt csak méregből írtam, jó lenne a webshop, de szerintem csökkentené a forgalmat) -
cd930
senior tag
Az Ecofamilyben 900Ft/literre, az Alzánál 800Ft/literre jön ki.
Az aldis Tandil hasonló minőséget képvisel? Csütörtöktől szombatig 1500 Ft lesz az 1,65literes (900Ft/liter).szerk:
Egy mosásnyi adagra lebontva már drágább az aldis, az újság szerint 46Ft/mosás, az alzás 24Ft/mosás. Úgy tűnik, a Waschkönigből egy adag 30ml, a Tandilból pedig 35ml. -
123xyz
aktív tag
Ha már az Aldiból felvetted az ezer forintos jégkrémet a listára, akkor szerintem a Pennyből is elférne az aktuális ajánlat, annak ellenére, hogy egy százassal drágább és csak egyetlen ízesítés lesz akciós
Akinek a közelben nincs Aldi, de van Penny, annak ez egy jó ajánlat lehet.
-
lorcsi
veterán
válasz
axer6907
üzenetére
blellén mindig van, egész nyáron
google map szerint keszthelyiben, meg a siófokiban is szokott lenni -
ZsZso
Közösségépítő
A heti Aldi, Lidl, Penny. Nálam most az utóbbi nyert, utcahosszal.
[kép] -
Soulfly842
addikt
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Szabolcsiként mondom, úgy h. látok olyan almát is ami nincs viasszal kenve, ill. hogy itt terem az ország alma termésének a 67%-a: Apró töredéke lenne csak az eltarthatósága viasz nélkül az almáknak. Mondjuk az más kérdés, hogy van amin tényleg über gáz réteg van extraként

Engem az is felhúz, hogy manapság almaszörpök 49,99% alma 0,01% más gyümölcs és ízfokozók, emulálók és egyebek
aztán azt írják rá, hogy málna, vagy eper, vagy egyéb... tragikum... Úgy döntöttem, hogy figyelem is a szedd magad ackió végső árazását és vesze vagy 20-40 kg epret. Remélem most is sikerül vagy 700Ft/kg áron, mint 1-2 éve. -
Garada
őstag
3. alkalommal csak sikerült kiszállítani az alzának a WASCHKÖNIG mosószereket (2db 166 mosásos elég jó akcióval és kuponnal) úgy, hogy nem ömlöttek ki már a futárszolgálatnál, tehát a kézbesítést meg sem próbálták az első két esetben. Legutóbb is kifolyt valamennyire, tisztában vagyok azzal, hogy ezek ilyenek sajnos béna kupakkal, de most is csak azért volt minimális a kár, mert az első két alkalom után küzdöttem annyit az ügyfélszolgálattal, hogy becsomagolják rendesen őket és ne "öko" módon legyen feladva csak natúrban kb. Feltettem a költői kérdést, hogy 3. alkalommal milyen garancia van arra, hogy egy weben rendelhető terméket megkapok anélkül, hogy folyamatosan úgy járok hogy nyomkövetésben káresemény és visszaküldve a feladónak, de nyilván sok mindent nem tudtak a dologhoz fűzni azon kívül hogy nagyon sajnálják. Csak azért nem kértem pénzvisszatérítést mert alapvetően szeretem a WASCHKÖNIG termékeket, mióta itt többen is ajánlották megszerettem, az ára és minősége is elég jó főleg ha akciózva is van, de hozzájutni elég küzdelmes mostanság. Ha ennyi baj van ezekkel nem is értem minek árulják ilyen formában, a termék értékelésekben is elég sok a panasz arra, hogy kifolynak még sem tesznek túl sok mindent ezzel. Más is járt már hasonló cipőben?
-
Csak nekem tűnt fel, hogy bolttól függetlenül pár hete a paradicsomok természetellenesen csillognak? Mintha wax lenne rajtuk vagy nemtom.
-
Vérboci
addikt
-
Janusz001
őstag
B.csabán most volt decemberben, de véleményem szerint csak azért, mert a szomszédban nyílt meg egy új Aldi, gyanúsan egyszerre volt a nyitás, első napokban heringparty, utána kongott az ürességtől, pedig ünnepi szezon volt.
-
válasz
axer6907
üzenetére
Nálunk most volt Győrben, talán 1-2 hete tűnt el
Nem tudom haszna volt-e, óriási embertömegeket nem láttam benne.
(Bár szombat-vasarnap én kerülöm a boltokat, akkor lehet voltak)Először azt hittem, hogy a komplett nonfood cuccokat kiköltöztették, hogy könnyebb legyen meglenni az akciós fúrót
-
Timyyy
őstag
Ajkán kb 10 éve volt utoljára Lidl sátor, most sincs.
-
axer6907
csendes tag
A két utolsó hsz. alapján arra gondoltam, jó lenne tudni hol tűnnek fel ezek a lidl non-food sátrak. Ha esetleg tudja, valaki hol lehet, utána nézni megkérném, árulja el. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor beírhatnánk itt ki hol látott.
-
rgranc
aktív tag
Gárdonyi LIDL-ben non-food sátor van, némi kiárusítással.
"Prémium" (fekete) akkus fűnyíró és magasnyomású mosó 70ezer/db, "sima" fűnyíró 22ezer, száraz-nedves porszívó 15ezer, 20V-os fúró-csavarozó készlet (akkuval és töltővel) 13ezer forint
https://photos.app.goo.gl/6bmwNDC4aTcByXTt5
Biztos volt más is, de nem volt időm bogarászni, útközben álltunk csak meg fagyiért, addig én körülsétáltam. Budapestről vonattal is könnyen elérhető, közel a megálló
-
fradi81
veterán
Lidl szarvasi mozzarellák az újságban akciósak de a boltban nem, mi a hiba?
-
rushty
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Hú, az de rossz.
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Vazze, a guriga miatt elsőre azt hittem, közvetlenül az előtted lévő termék fogyasztható ily módon is
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Múltkor tök jó kovászosat csináltam sütőben szóval gondolkodok venni egy sütőt, hogy ne legyen ennyi macera vele.
mi 10 körül vettük a silvercrestet

Mr.Csizmás