Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Dehogy, kortyonkent. Eros ez.
-
Ance
őstag
Múltkor volt róla szó itt. Akció van:
-
AIex
aktív tag
@sefter & fateless
Köszönöm, nálunk is csak hétköznapi foltokkal kell megbirkóznia, sőt sok esetben még foltok sincsenek,@bul07
Köszönöm neked is,
Igen sok értékelést olvasatam már erről, emiatt mosószert, és öblitőt, csak bolti átvétellel szoktam rendelni, mosószerrel ennek ellenére megszivtam, de jeleztem a kiadóoultnál, és kicserélték, szóval korrektek voltak,@Silent77
Köszönöm neked is, az univerzális mosószer nem fakitja jobban a szines ruhákat (mivel jó fehérhez is), vagy tulajdonképpen, annyi haszna, mintha szineshez való mosószerrel mosna az ember fehér ruhákat ? -
Timyyy
őstag
WC illatosításra mi az ajánlott megoldás? Már a régen bevált dolgok is egyre silányabb minőségűek, csomagolásból kibontva 1-2 órát van illata, aztán az élettartamának 99%-ában pedig már semmi.
Eddig ezt használtam, de már nemigazán vagyok megelégedve vele.
-
8
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Így szerintem lehetetlen megmondani, talán túl sok mosószert vagy túl sok öblítőt használsz az adott géphez/töltethez, vagy ha mosópor akkor nem oldódik fel megfelelően
Csak próbálkozással tudsz rajta segíteni
Kevesebb mosószer, nyomasd plusz egy öblítéssel a programokat és hagyd el az öblítőt (helyette két evőkanál ecet, vagy semmi)
Ha van sportruha program, akkor próbáld azon (ezel a programok általában több vizet használnak)
Megpróbálhatod kitakarítani a mosógépet is, hátha valami retek van benne vagy rengeteg maradék lerakódás az előző albérlőtől - külön elmosni az adagolókat, szűrőt tisztítani, két flakon mosógéptisztító folyadék 60 fokon vagy dobtisztító programon ha van, illetve egy gőzölős program üresen, ha van rajta -
Mercutio_
félisten
válasz
fateless
üzenetére
Érzékeny (atópiás) bőrűek is használhatják?
Ha már mosás: Az mitől lehet, hogy fura világabb foltok/sávok (lerakódás?) vannak random helyeken a kimosott ruhákon?
(chino szerű sötétebb casual nadrág és ing)
Új albi, felültöltős mosógép, eddig előltöltősnél csak 1-2 C&A ingnél jelentkezett, azokat ki is selejteztem, de most a sötét garbóimon és minden nadrágon (OFF)(kivéve farmer, gondolom azon nem látszik)(/OFF) is látom, moshatom őket újra
-
bul07
nagyúr
Tegnap rendeltem két flakonnal

Öcsémék ebből a fajtából már elhasználtak két flakonnal, a 3.2l kiszerelésből, nem mondott rá rosszat a párja, bár jót se, de nem is csoda mert ha nem méregdrága mosószert szerez az öcsém akkor már baja van

Keresztanyám is ezt használja megkérdeztem azt mondta hogy nem rossz, egy sima átlagos mosószerArra azért számíts hogy szállításnál ki fog folyni valamennyi
Mert képesek úgy csomagolni ha mondjuk kettőt rendelsz hogy egyiket állítva másikat meg fejjel lefelé(legutóbb így volt), így akárhogy áll a doboz egy mindig fejjel lefelé lesz -
AIex
aktív tag
Esetleg Grizly, rendszeresen van 20%-os kuponos akció kampány, akkor Alza-s árak alá kuponozható a legtöbb termék, kesudió, pl besorolás szerint azonos minőségi osztály (W320).
-------------Más-------------
Folyékony mosószert kellene vennem,
Alzas KÖNIGLICHE WÄSCHE mósószerrel van valakinek tapasztalata ? Vagy bármi egyéb ajánlott mosószer ?
-
Azért mindenki értette, hogy mire gondolok, amikor BAR listát írtam, érdekes módon még te is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezer dolog van, amit a szakemberek másképpen hívnak, de a köznép a régi nevén nevezi.
SZTK sincs, de értik, hogy miről beszél az, aki ezt mondja; de mondhatnám a körzeti orvost, a Moszkva teret, az ABC-t, stb, stb

-
kano
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
User szempontból mindegy is, de banki szempontból azért más egy kicsit a kettő. Több infó van a KHR-ben, nem csak annyi, hogy "nem fizet rendesen, neki ne adjatok hitelt".
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is éreztem, hogy bennem van most a hiba (a "vérszegény" jelzővel is erre szerettem volna utalni), de ennyi ment. Tisztelt bíróság, engem még az ág is húzott!
Az oldalon kellett egy rakás hibát javítani, az felhúzott, aztán jött, hogy a Lidl katalógusból hiányoztak a linkek és még csak nem is sikerült mindent megtalálni. Nem az én napom volt a tegnapi sem.Na de fontosabb az önmosdatásnál, hogy mikre gondolsz?
-
8
őstag
Más maggal is így van.
Arra érdemes figyelni, hogy az adott mag extra szűz olajának füstölési pontját ne lépd túl, mert akkor karcinogén anyagok keletkeznek benne.
Érdemes hőfokszabályzós sötőben csinálni (hagyományos vagy airfryer), tovább fog tartani, mint serpenyőben, vagy maxra felnyomva, de az idővel tudod szabályozni a barnaságot. -
Timeola
aktív tag
válasz
TheMartin03
üzenetére
Lidl: link
-
ZsZso
Közösségépítő
Kicsit vérszegény, de íme a heti Lidl, Aldi, Penny ajánlásom:
[kép] -
kano
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
BAR lista nem létezik már.

-
Met
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Kilós ára mindegyik összetevőjének jobb mint az Auchan-os keveréknek.
Azt nem tudom hogy ezt fel kell törni vagy csak az a vékony ehető héj van rajta? -
-
Met
nagyúr
Mostanában rászoktam hogy napi egy marék csonthéjast elrágcsálok esténként.
pl. Auchan Kedvenc speciál mix (pörkölt mogyoró, mandula,kesudió, földimogyoró)
Van olcsóbb forrás?
Aldiban van ilyen kimérős keverék de a feleségem nézte hogy elég dzsuvás ahonnan kipotyog a cucc. -
-
Timyyy
őstag
válasz
Theory66
üzenetére
Mondjuk semmiképp nem spórolós, ezért offba is teszem (bár nézőpont kérdése, az olcsó sz@rok meg kinyírják a bőröm, szóval az se spórolós ha kidobálom a krémeket....), szóval iszonyat sok év keresgélés az extrém bőrszárazságra, rátaláltam a Peter Thomas Roth cuccokra (Amerikában elterjedtebb).
NA EZ! Vékonyan felviszem az arcomra, szépen belemasszírozom, és semmilyen érzet nem marad utána (tapintásra), csak a kellemes hűsítő utóhatás. Imádom, és hú de jó lett volna ezt évekkel ezelőtt megtalálni. Először ezt vettem 9K-ért, de már úton van több termék is a márkából. -
-
lufi7
aktív tag
Most olvastam:
[link]
-
arcsin
senior tag
válasz
Theory66
üzenetére
Illetve hogyha kivizsgáltatnád minél spórolósabban, akkor az AIPDERM-en kitudod egy tizesből (ep-re elszámolható), a végén kapsz felhőbe receptet, leletet. Csak ma már ne inditsd el, mert hétvégi feláras csomagot számol. Hétköznap normal 9990 Ft ost.
Amúgy főként télen a fütés miatt szárazabb a levegő (panelban legalábbis) emiatt szárazabb a bőröm nekem is. Nyáron minden oké
Valamivel ha tudod mérd meg a páratartalmat kezdésnek. -
Theory66
aktív tag
válasz
arcsin
üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket, sajnos a családban a férfi ágon öröklődő a száraz bőr egész testen, így a kézkrémek nem igen játszanak, de a többire ránézek
A hideg időnek biztos van hozzá köze, mert télen sokkal rosszabb. Nyáron elég heti 1-2 alkalommal, télen naponta kéne kenni ... -
kano
nagyúr
válasz
Balázs Z.
üzenetére
De a legzsírosabb krém. Az összes kevert krémben a zsiradékot ez adja.
Egyébként az ekcémás, kirepedt bőrömre a Bepanthen Sensiderm krém volt a legjobb, de ez már tényleg az utolsó stádiumban. Előtte van a Rossmannak egy saját márkás, gránátalmás, shea vajas kréme. Nekem az jött be. De mindenkinek más lehet jó. -
arcsin
senior tag
válasz
Theory66
üzenetére
Nem tudom miféle szárazság, de lehet akár száraz levegőtől van. Nálam legalábbis panelban ez okozta a bőrszárazságot. Sokáig ezt használtam. Valamint rájöttem hogy a tusfürdőm se segít a bőrömön. Akkor váltottam erre. Valamint nálam ekcéma is játszik a kezemen, arra cica krémet szoktam kenni.
-
Ance
őstag
válasz
Theory66
üzenetére
Menj a gyógyszertárba és kevertesd ki ezt:
100g ung. glycerini
100g ung. stearini
100g crem refrigeransEz 300 gramm lesz, sokáig elég és ha jó gyógyszertárat választasz akkor olcsó is. Mi ezt használjuk gyerekre, felnőttre. Most nem tudom mennyi, mert drágult januártól ha jól tudom. A jó gyógyszertárban nem a tubusos crem refrigeranst teszik hozzá, azért olcsóbb.
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok! Nagyon száraz bőrre keresnék valami jó testápolót, eddig a kamillás baba, meg lactovit amit használtam, de sajnos ezek sem elegek. Jó lenne ha "spórolós" ára is lenne, de ezt el tudnám már engedni, csak működjön
-
beci
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Amit linkeltem akciót.
[link] -
kano
nagyúr
GymBeam-nél nincs már személyes átvétel? Váci úton még volt nekik ilyen lehetőség...
Köszönöm! -
student
őstag
ha már mogyoró, hétfőtől lidlben

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

MADcat