Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
A zewa megint közel bf áron az emagon, ha 3 csomaggal rendelsz!
-
sambenez
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Emlékeim szerint az egész a cigivel kezdődött.
Már régen nem dohányoztam amikor egyszer rácsodálkoztam a 19db/dobozra. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Épp akartam példaként hozni a 100-as elnevezésűt.
Hasonló húzás volt a Farm elnevezésű tojás is. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Dluinet
üzenetére
az egy dolog, hogy 495 vagy 472 grammos a joghurt, rá van írva, de darabos terméknél ami kvázi néphagyomány szintjén szabályozott kiszerelésű, erősen ciq mentalitás ilyennel trükközni. 8-10 éve volt az egyik alja papíros nagyvállalkozó húzása a noname sz@rjával "papírzsebkendő 100" néven adott 90 db-ost (ami csak az oldalán a sarkába volt írva)

hálistennek azóta az apeh beszántotta a vagyonával együtt. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Dluinet
üzenetére
Az alábbi esetben a külföldről hazalátogató fiam futott bele, aki ugyan jól tud számolni, de eszébe nem jutott volna, h nálunk már ezzel is trükközhetnek, gyanútlanul markolta föl a 10 csomagos pzs készletet...

Amit különben azért sem értek, mert ilyennel csak egyszer lehet bepalizni vkit, utána nemhogy a terméket, hanem a tisztességtelen gyártót fogja messziről elkerülni (aki az oldalán büszkén hirdeti magáról, h 100%-ban magyar vállalkozás: nahát, fene gondolta volna ezek után)
Szóval nem vagyok benne biztos, h okos marketinges lehet, aki szándékosan rombolja ezzel a cége image-ét. -
perempe
veterán
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem kéne engedni, 500g vagy 1000g.
-
#akció
Spar [DOUWE EGBERTS OMNIA] kapszula (minden íz) 10db-os 2 dobozonként vásárolva 789Ft/doboz
fizikai vagy appos supershop kártyával -
mikloss
tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
A legjobb akció lemaradt
(online is rendelhető)
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso Kávékapszula 16 db - 949Ft
ÁK: 2.000-5.000Ft-ig
#akció -
Soulfly842
addikt
Bár én nem kapszulázok, csak a szemes kávéban hiszek, de elvileg ez is elég 'tűrhető' ár

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Boundi Kávékapszula 16 db
18 áruházban készleten. Áruházban átvétel ingyenes.
999 Ft / db1 899 Ft / db helyettNESCAFÉ® Dolce Gusto® Café Au Lait Kávékapszula 16 db
8 áruházban készleten. Áruházban átvétel ingyenes.
1 429 Ft / db2 199 Ft / db helyettLavazza Ristretto Nespresso kompatibilis kávékapszula, 10 db
909 Ft
1 299 Ft helyett -
Soulfly842
addikt
Bestbuyból:
"[link] Lavazza szemes kávé Qualita Oro 1000g 4499Ft"Hozzátenném, hogy ez is akciós, s 21 áruházban elérhető
(áruházban való átvétel ingyenes)Lavazza Crema e Aroma szemes kávé, 1000g
4 119 Ft5 499 Ft / db helyettUtóbbiból rendeltem is

-
Top cat
addikt
válasz
Geo19870322
üzenetére
Erre gondolsz? Mennyi már ez is?
-
bugizozi
őstag
válasz
Geo19870322
üzenetére
Köszi, olvastam korábban, az lesz a következő amit kipróbálok csak oda ritkábban járunk

-
-
abdulka1
őstag

És ezt a zsírtalanítót és ezt a kenőanyagot
-
tlala
addikt
válasz
abdulka1
üzenetére
Lehet, hogy megéri egy ilyen zsírtalanító tisztítósprayt is mellé dobni az alzánál, 390 Ft-ért - szerelésnél hasznos lehet.
-
abdulka1
őstag
BIG SOFT Giga konyhai papírtörlő, 2 réteg, 300 lap. 580Ft.
-
Skillet
addikt
EZ a dobozos Tento gondolom eléggé kaki!? 2 rétegű... Nem lehet a legádázabb.
-
tlala
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Mindenhol ennyi vagy drágább - még a teszkóban is, ráadásul savanyú, büntetősen ízetlen szarok. (OK, mondjuk március van, de a zöldpaprika és az újhagyma is arányaiban ennyit drágult.)
Viszont tegnap vettem a kínai zöldségestől (egyre több van belőlük, és jól is csinálják) a piacon hosszúkás koktélparadicsomot, aminek 1690 Ft volt kilója. Csak itthon derült ki, hogy nagyon finom, érett és édes, többet kellett volna vennem. -
bul07
nagyúr
Most komolyan
Mi a fene indokolja hogy nálunk olyan 60-70%-al többe kerül a fürtös paradicsom mint RomániábanMa Lidl-be 1600Ft/Kg áron láttam fürtös paradicsomot
Erre megnyitom a kaufland.ro és megnézem a szórólapot és már az első oldalon ez fogad

Az egy dolog hogy akciósan 800Ft/Kg-ra jön ki(lassan nyáron itthon a termelési csúcsba nem lehet majd ennyiéért kapni), de a teli ára 1040Ft/Kg
Ennyi nincs a áfa különbségbe
Én meg holnap csinálhatok gyrost csak lila hagymával mert nem fogok ennyiért paradicsomot venni, és kígyó uborkát se fogok 650Ft/db áron venni hozzá
Ha már lila hagyma, románba teli áron 360Ft/Kg, de van ám akció rá és úgy már 223Ft/Kg, nem is emlékszek itthon mikkor vettem ennyiért
Tudom tudom már tele a izéje mindenkinek hogy külföldön már lassan minden olcsóbb, de nálunk mit szajkóznak, és itt jönne a politikai szál de hagyjuk
Ja és most majd kivágja a szememet
Nesze neked ársapka6.49Lei - 520Ft/l napraforgó olaj
[kép]
Kaufland-ba 6.99Lei -
-
jack982
senior tag
pennyben a pokol szalámi nagyon jó. ilyen saját márkás cuccuk.
-
Degeczi
nagyúr
És a Penny "Karát" csemegeszalámi = OEM Pick téliszalámi, kb kétharmad áron.
Én az Aldira szoktam morogni, mert mára már szinte egyetlenként (még a Penny-kben is van!) nincs árellenőrző gépük, és erre még mintha rá is játszanának, sok non-food cuccnak kinn sincs a címkéje, vidd a pénztárhoz kideríteni, megéri-e. Valszeg szándékos, hátha nem hagyod ott.
-
bul07
nagyúr
Magyar Lid-től én kezdek viszolyogni árak tekintettébe
Felvágottak nagyon drágák és már az ízük se jó, talán egy egy kuponos ár de a többi
Penny egyre tör fel a szemembe
Most is jó akciók, nem kell hozzá semmi kupon csak max egy kártya csappantásAmin ma nagyon felhúztam magamat, szívem szerint visszavittem volna nesztek a túlárazott izétek
Na meg a másik
Kibontottam a Román Lidl-be vett 2.5Kg hasáb burgonyát
És meglepetten tapasztaltam hogy nincs benne rossz, tudjátok mikkor ilyen feketeség van a végein
Most nem tudom hogy pont kifogtam egy jó zacskót, vagy tényleg még a Románoknak is a jobb minőségű terméket viszik (csomagolás egyforma)Pennybe még ilyet is fotóztam
Most nézem hogy ma jár le, esetleg van még idő elugrani, és ez nem is büdös sütés közbe -
Degeczi
nagyúr
válasz
BestBuyTopik
üzenetére
Szegeden sem mindegyikben van
meggyescseresznyés. -
abdulka1
őstag
-
zoltan6
addikt
válasz
Skillet
üzenetére
Nekem nem jött be annyira ez a Tento winter edition .Mi eddig a Tento blu decort használtuk,ahoz képest jóval vékonyabb meg durvább a papirminősége.Csa a blu decort már brutálisan felemelték.Ecofamilyben a 16 tekercsest régebben 1600-ért adták,most meg már 2700 körül van.Múlt hónapban még a helyi vietnámi vegyesboltban kaptam 2000-ért.
-
Stylewars_kp
őstag
Lesz angol mustár a lidlibe. Haas 699ft 200g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az a baj, hogy vannak akik így is megveszik ezeket sajnos.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szívesen amúgy...
MADcat