- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
A legjobb példa erre az, amikor beköltöztek a gazdagok SouthParkba. Valami különös véletlen folytán mind feketék voltak. Az emberek meg utálták a gazdagokat. Fehér lepelbe öltöztek, és t-betűt égettek, ami erősen hasonlított egy keresztre. A jelentése pedig az volt: ''Tűnjetek innen Gazdagok!''
A gazdagok nem mehettek az átlagemberek szórakozóhelyére, és iskolájába, mert a ''nem gazdagok'' kiutálták őket.
Átvitték az értelmet. -
simonzé
addikt
Tegnap elkezdtem játszani a SpongeBob - The movie c. játékot. Hát, nem kell hozzá diploma...
De megvan a Krusty Collection is, az gyerekeknek elég jó időtöltés. Valahol megvan a Battle for Bikini Bottom is, azt az E-bayről vettem 15 USD-ért.
-
simonzé
addikt
Ajánlom minden rajongó figyelmébe ezt a linket:
Bővebben: link
Pár órányi olvasnivalót már letöltöttem innen. -
simonzé
addikt
Igen, ezt én is észrevettem, ''Barát Pisti'' az új hang, előtte nemtomki volt. Haverrel vitáztunk is, hogy akkor most ez ugyanaz a hang-e, mint volt. Én nyertem. Különben Rák Uram hangja sokkal jobb, mint az eredeti angol hangja. Bob, Tunyacsáp, és Patrik hangja is nagyon el van találva. Nekem egyedül Szandi (Sandy Squirrel) ellenszenves, ráadásul a magyar hangja is nagyon béna. A ''Texas'' c. részben mikor elkezd röhögni... hááát... irritáló.
De a legjobb: Csigusz hangja, főleg a ''fordított napon''.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest