- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
GHOST-hoz nekem sem volt türelmem, főleg mikor 10 kutya 10 drón és még ezernyi katona jön egyszerre
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.Ha COOP -ot nyomok akkor vagy 1) kifogok egy bénát aki állandóan lebukik és mindig elmenkül / vagy meghal és meg kell mentenem.......legalább jó csalinak
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))Nagyon ritkán van olyan amikor igazán rendes közelharcos coop társat fogok ki, de 2 év alatt kb. eddig 3x sikerült és azok a meccsek felejthetetlenek lettek
A közös koordinálás, ide-oda csalogatás, mikor épp 1másodpercen múlik, hogy a másik le nem bukik mert épp fordul be a másik katona és már-már meglátná pont de még pont időben befejeződik mindkettőnk ölési-animációja...stb..... 
De az évek során azért elég sok bugra figyelmes lettem, talán a legundorítóbb bug a pajzsos-páncélos dude, akinek WallHack-je van kb., vagy a kommandós közelharc-megtagadásos dolog, amit másodjára viszont már enged....stb... ja és a kutyákról meg a drónokról nem is beszélve.....

Ezek ellenére szerintem elég nagy előrelépés lett az előző részhez képest ahol bejött a fedezékből-ölési dolog, de ha a Blacklistet továbbfejlesztik akkor már tényleg van esély egy igazán jó kémes játékra.
Az egyetlen hibája a multinak, hogy kevés nagykövetség van és kevés SvM map. Talán az SvM mapok hiánya a legnagyobb bűn, van kb. 6 pálya összesen....

Új hozzászólás Aktív témák

- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Notebook wifi és bluetoth kártya (1 db)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))