Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
GHOST-hoz nekem sem volt türelmem, főleg mikor 10 kutya 10 drón és még ezernyi katona jön egyszerre
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.Ha COOP -ot nyomok akkor vagy 1) kifogok egy bénát aki állandóan lebukik és mindig elmenkül / vagy meghal és meg kell mentenem.......legalább jó csalinak
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))Nagyon ritkán van olyan amikor igazán rendes közelharcos coop társat fogok ki, de 2 év alatt kb. eddig 3x sikerült és azok a meccsek felejthetetlenek lettek
A közös koordinálás, ide-oda csalogatás, mikor épp 1másodpercen múlik, hogy a másik le nem bukik mert épp fordul be a másik katona és már-már meglátná pont de még pont időben befejeződik mindkettőnk ölési-animációja...stb..... 
De az évek során azért elég sok bugra figyelmes lettem, talán a legundorítóbb bug a pajzsos-páncélos dude, akinek WallHack-je van kb., vagy a kommandós közelharc-megtagadásos dolog, amit másodjára viszont már enged....stb... ja és a kutyákról meg a drónokról nem is beszélve.....

Ezek ellenére szerintem elég nagy előrelépés lett az előző részhez képest ahol bejött a fedezékből-ölési dolog, de ha a Blacklistet továbbfejlesztik akkor már tényleg van esély egy igazán jó kémes játékra.
Az egyetlen hibája a multinak, hogy kevés nagykövetség van és kevés SvM map. Talán az SvM mapok hiánya a legnagyobb bűn, van kb. 6 pálya összesen....

Új hozzászólás Aktív témák

- Diablo IV
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))