- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Black Dragon
üzenetére
GHOST-hoz nekem sem volt türelmem, főleg mikor 10 kutya 10 drón és még ezernyi katona jön egyszerre
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.Ha COOP -ot nyomok akkor vagy 1) kifogok egy bénát aki állandóan lebukik és mindig elmenkül / vagy meghal és meg kell mentenem.......legalább jó csalinak
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))Nagyon ritkán van olyan amikor igazán rendes közelharcos coop társat fogok ki, de 2 év alatt kb. eddig 3x sikerült és azok a meccsek felejthetetlenek lettek
A közös koordinálás, ide-oda csalogatás, mikor épp 1másodpercen múlik, hogy a másik le nem bukik mert épp fordul be a másik katona és már-már meglátná pont de még pont időben befejeződik mindkettőnk ölési-animációja...stb..... 
De az évek során azért elég sok bugra figyelmes lettem, talán a legundorítóbb bug a pajzsos-páncélos dude, akinek WallHack-je van kb., vagy a kommandós közelharc-megtagadásos dolog, amit másodjára viszont már enged....stb... ja és a kutyákról meg a drónokról nem is beszélve.....

Ezek ellenére szerintem elég nagy előrelépés lett az előző részhez képest ahol bejött a fedezékből-ölési dolog, de ha a Blacklistet továbbfejlesztik akkor már tényleg van esély egy igazán jó kémes játékra.
Az egyetlen hibája a multinak, hogy kevés nagykövetség van és kevés SvM map. Talán az SvM mapok hiánya a legnagyobb bűn, van kb. 6 pálya összesen....

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Xbox Series X|S
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én PREDATOR stílusba nyomom, ameddig tudom addig fedezékből késelgetem őket, aztán mozogva rájuk rontok közelharcba, de az utolsó 5 kör már tényleg nehéz ha jól akarja a játékos megcsinálni.
a másik meg 2) a csak "sniper mode" társ, aki elbújik minden mapon a sniperező helyre és onnan hangtompítós SC-sniperrel osztogatja a HS-eket, a többit meg én vadászom le, mert persze nem mindenki megy az ő látószögébe (ilyenkor szoktam azt trükközni, hogy direkt odacsalom a többieket is ahol látja a társam és akkor megjelölöm neki a "markerrel" és elég menő akció filmes lassításos hangtompítós közös HS-eket szoktunk adni (ő SC-sniperrel én hangtompítós pisztollyal))