Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nem akartam új topicot nyitni, ezért ide írom az spdif-be:
Sound Blaster Live Value hangkártyámat kötném össze az av erősítőmmel koax digitalon keresztül. Utánanéztem, hogy a Live hátulján a sárga minijack ''Digital Out'' egy spdif csatlakozó. Viszont azt is olvastam, hogy a kimenet TTL (Transistor Transistor Logic) kimenetű. Nem szívesen tenném tönkre az erősítőm bemenetét.->kérdés:
1.Ez most TTL meghajtást jelent? Mert az 0-ba húz le, az kell nekem egy TTl-COAX konverter. Jelszint: 0V-5V. Fordítva van a modulálás, kell egy ilyet építenem:
2. Csak TTL szintű jel, de COAX Spdif-nek megfelelő. Feszültség 0V-5V a 0V-500mV helyett. Ebben az esetben egyszerű feszültség osztás két ellenállással.
3. Könnyen ültethető rá optikai kimenet egy ''led + ellenállás'' sorbakötve combo-val. CSak ugye tudni kéne, hogy milyen is valójában a kimenet.
Remélem van itt pár Sb Live guru.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Haditechnika, harcászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- 3D nyomtatás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest