- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Kemény...szóval elvileg menni kell a sima bioscserével (vagyis a referencia 5950U)... nos szerintem ma este kipróbálom....remélem nem barmolom el a kártyát..
Ha valaki tud még infót az szóljon...szivesen veszem! -
L_ajos
őstag
Szerintem nekem mind1...most jöttem rá hogy 128MB-os a kártyám és az összes 5950U bios 256-os kártyákra van!
No hogy is van ez!??
Valaki okosan segítsen már nekem plíízzzz (mint egy hűlyének)
-
L_ajos
őstag
Köszike a választ! L alakban vannak a ramok!
Erről a kártyáról lenne szó! : Bővebben: link
Tehát ha lehetséges akkor honnan tudok hozzá BIOS-t letölteni és hogy kell moddolni? (vagyis mit kell csinálni?) Nézzétek el hogy ebben kezdő vagyok! -
L_ajos
őstag
Hali!
Biztos van ilyen de nem akarok és nincs is időm több ezer hozzászólást végignézni...
Szóval...az lenne a kérdésem hogy Sparkle 5900XT-m van (128MB/256bit) és egy nagyobb biost szeretnék ráküldeni! 5900Ultra vagy 5950Ultra.. Megoldható ez? És ha igen akkor honnan lehet letölteni és hogy lehet megcsinálni!
Köszönöm a válaszokat és légyszi ne zárjátok be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest