Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• betyarr

veterán

válasz Akelaus #2 üzenetére

mivel nem sok tapasztalatot olvastam róla,ezért ma én is feldobtam a gyengébbik gépemre (kabini).gyorsaságban nem vettem észre változást.azonban van 1-2 hasznos funkciója.pl az általad említett video letöltője (ami tud mp3-ban is letölteni),illetve a képkivágó progi is nagyon hasznos!
    az adblockot automatikusan feltette (bár lehet hogy én állítottam be valami kattintgatással),de tényleg nem működik úgy,ahogy kellene:youtube videónál ott volt a "skip ad".
    mivel kínai,így én is tartottam/tartok tőle,hogy mennyire biztonságos,dehát lassan már nem a "nyugati" dolgok lesznek a high-tech cuccok,hanem a kínaiaké,hiszen van lóvéjuk bőven a fejlesztésre és egyáltalán nem biztos hogy vannak hátsó szándékaik.
    ami érzékenyen érintett még,az az hogy rendszergazdai jogosultság kell mindenképp,így a munkahelyi gépemen nem tudtam kipróbálni.
    amire még kíváncsi lennék,az a torrent kliense,de a meglévő itthoni torrentaccaimat nem akartam kockáztatni,nehogy banoljanak,hogy nem megengedett klienst használok.

Új hozzászólás Aktív témák