- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Tamas1982.1 #10919 üzenetére
Digitalis 5-el korábbi hozzászólását nézd meg, van linkelve pár teszt is róla!
Bluetooth-on néztem róla netflixet, úgy kicsit késett a hang, de zenénél nem gond, filmet meg szerintem hdmi-n fogsz rákötni, és nem telefonról, ott meg nem lesz ilyen gond..
-
Kroni1
veterán
válasz
Tamas1982.1 #10917 üzenetére
Ha nem annyira fontos a dübörgő basszus, és egy jó ár/értékű készüléket szeretnél én a TCL TS8111-et ajánlom, 65-70e körül, ami külön subláda nélküli bar, de meglepően gyönyörűen szól, és mélyek is vannak benne bizony a láda hiánya ellenére. Alzában ki lehet próbálni, vigyél esetleg valamit amit rákötsz a tévére, hogy ne csak bluetooth-on legyen kipróbálva. Nekem a drágább 9030-ashoz képest is meggyőzőbb volt a hang összképe, persze a láda döbögése nélkül..
Ha meg kell a nagyon sok mély akkor én egy samsunot vagy LG-t ajánlanék ebben az árban, persze a Yamaha se rossz. Nézd meg milyen funkciók fontosak, chromecast, bluetooth, google assistant, alexa, stb. mert ezekben is lehet eltérés köztük, de ha nem lényegesek akkor esetleg tévé márkája szerint is dönthetsz, túl nagy különbség sztem nem lesz a 100k kategórián belül szerintem, jó lenne ha meghallgatnád, hamar el lehet dönteni h tetszik-e a hangja, és sztem érdemes a legdrágábbat ami még belefér, mert 100k körül kezdődik sajnos ami már tényleg használható, alatta sajnos elég gyér hangjuk tud lenni mélyek kivételével gyártótól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest