- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
anjani182 #4325 üzenetére
"Tehát a fejedtől maximum 2 méterre lehet a 2 hangszóró együttvéve" Dehogy ...a kolléga nem jól mondja szerintem. Pont hogy 1m -nél nagyobb távolságban kell lennie.
Bemérést Én úgy szoktam ,hogy a hallgatói pozícióba(pl. a kanapé közepe) teszem a mikrofonállványt(speciális helyett Én ilyet használok
) és fül magasságra állítom.....arra teszem a mikrofont . Ablakokat és ajtókat becsukom ,hogy síri csend legyen mert ha zajt érzékel akkor hibát fog jelezni. Kimegyek az 5.1 térből és leguggolva (minél kevésbé játsszak bele a szobaakusztikába) távirányítóval indítom a bemérést. A mélyládán hangerőt 1/2 állésba a vágást meg max-ra tekerem és automatából ON-ra teszem.....bemérés végén automatába vissza.
Pontosan nem tudom a SB hogy mér ,de a HM erősítőnél így kell. -
hibavissza
veterán
válasz
anjani182 #4131 üzenetére
Mitől lenne ez 5.1? Kettő hiányzik. Persze ettől mèg te hívhatod 5.1-nek.
Bose soundtouch. Annak is vannak kiegészítői. Ha mindent megveszel 630 ezer forint. A tesztek alapján a hangja ennek is fos egy belèpő hifi szetthez kèpest, de már nem annyira.
Szal vettem egy 170 ezres Samsungot 100-èrt. Ha már szar, legyen olcsó. -
hibavissza
veterán
válasz
anjani182 #4101 üzenetére
A soundbar arra való, hogy feljavítsa a tv hangszóróit. Bármelyik integrált erősítő és hifi hangfal páros körberöhögi még a legjobb soundbarokat is.
Másrészt egy soundbar-t nem lehet kizárólag a hangminőség alapján megítélni. Ez nem hifi. Kinézet, kezelhetőség sokkal fontosabb.A hangminőséget pedig a helyén kell kezelni. Egy közepes házimozi erősítő 150 ezer, hozzá egy családbarát Bose Acustimass szett 250. Tehát 400 ezerért kapsz az enteriőrhöz jól illeszthető és a soundbároknál lényegesen jobban szóló cuccot. Bár ez a 400 ezres cucc sem hifi kategória még! Innen nézve a 100-150 ezer körüli, elfogadhatóan megszólaló sounbarok ára szerintem egész baráti.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
anjani182 #4103 üzenetére
120-130E-ért sajnos még a "nagy nevektől" sem kapsz csodát, az sokkal feljebb kezdődik. De ha az 50E Philips szerinted jól szól, akkor a YAS-207 is jó lesz, csak ugyanolyan körülményke között próbáld ki, ugyanolyan anyaggal.
És az említett típusok illetve árkategóriák sem tartoznak a hangprojektor kategóriába, ezek soundbarok, hangprojektort 200E fölött kapsz.
-
ftt
tag
válasz
anjani182 #4103 üzenetére
Audiofil elvárásokkal rossz topikban nézelődsz, a soundbarok nem erre lettek kitalálva... nagyon nem .
Samsung, LG és társaik kommersz gyártók, átlagos készülékeket készítenek, átlagos igényekre, átlagos áron. 60 eFt körül egész tisztességes gépeket lehet kapni, _átlagos_ gépeket persze.
120-130 eFt-ért hangcuccokra szakosodott gyártótól is max. belépő szintűt ( = kommersz) kapsz.
Ha ennyiért találsz a belépőnél jobb ajánlatot a spec. gyártóktól, írd már be ide lécci, sokan ugranánk rá.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged