- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vastika
tag
Hát... Erre szoktam mondani, hogy a szoftverfejlesztők bármilyen hardverből egy kupac ócskavasat tudnak varázsolni ;-)
Ha már a legújabb, akkor kiírhatná, hogy a legújabb, ne szívassa ennyit a felhasználót...
Ha meg a legújabb, akkor működjön rendesen!
Csakhogy - lásd első pont, azzal kiegészítve, hogy a frissítés néha nem javít, hanem ront a helyzeten. -
Clemi
veterán
Közben megjött a dokumentálatlan válasz a JBL supporttól.
A JBL BAR 5.1 Sorround-on az aktuális FW verziót a "VOL -" és a "SOURCE" gombok egyidejű lenyomásával lehet előhozni (kb 5-6 vagy akár több mp-es nyomvatartás).
Valószínű azért írta ki a pendrive-ról frissítés próbánál az "ERROR" üzenetet, mert már a legfrissebb verzió van rajta. -
Clemi
veterán
Uppsz közben megfejtettem.... Nem WiFI csatlakozási hibánál jön elő a FAILED felirat,
hanem ha nem tudja a kapott hangot megfelelően dekódolni. Mondjuk ez a Netflixről érkező 5.1 hangnál elég érdekes, mert ezt például DTS+ hangnál ismert jelenség a JBL oldala szerint, viszont azt észrevettem, hogy a TV nem is küld olyan jelet a Netflixről, amit a soundbar nem tud dekódolni. Például ha TV hangszóróra vagyok kapcsolva, akkor a film információnál "Dolby Vision, Dolby Atmos" a cimke, de ha átváltok a JBL-re, akkor a "Dolby Vision, 5.1"-re vált a cimke.
-
Vastika
tag
Helló!
Milyen fájlrendszer van az USB Stick-en? Nem írják (és elvileg támogathat is egy ilyen kütyü bármilyen fájlrendszert) , de talán nem mindegy.
FAT32-re formázva kellene megpróbálni, mert ha pl. Win10-ed van, az valószínűleg exFAT vagy talán BTFS fájlrendszert hoz létre alapesetben.
Frissen formázott, üres drive-ra másolva a firmware-t azért illene neki frissíteni... ;-) -
Clemi
veterán
Konkrétan nem boldogulok vele. Ha USB3-as pendrive-ra teszem ki az update.zip és a checksum.txt fájlt, akkor USB ERROR az üzenet, ha pedig USB2-esre, akkor NO FILES a válasz....
A jelenlegi FW verziót hogy tudom ellenőrizni, mert egy újabb factory resetet nem annyira akarnék rajt, mert a Router gyári visszaállítása után végre csatlakozott a WiFi hálózathoz. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer GM-A3602 kétcsatornás erősítő
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest