- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
Amit ez az oldal kihoz első helyezettnek (Sam MS650), azt pl hallgattuk haverommal, és kinevettük. Nagyon nem jött be. Ezért amire van lehetőség meg kell hallgatni. Amiket írtam (utolsó kivételével) azok bevált termékek, az emberek többségének tetszenek. Az igazi az lenne, ha mindegyiket legalább egy napig a saját otthonodban tudnád tesztelni, amire nincs lehetőség.
Áruházban a nagy tér miatt nehéz tesztelni, ráadásul a BT sem az igazi. A forrás is sokat számít, én most vettem egy Q30-as médialejátszót, és teljesen máshogy szól az LG SJ7-em erről, mint az eddigi LG LHB675-ös lejátszóról. Sokkal részleteseb a hang, az EQ-t is teljesen átkellett állítanom, a mély sokkal "nyugodtabb" lett, nagyon meglepődtem.
Én amúgy a trustedreviews oldalának hiszek talán a leginkább (bár vannak furcsaságok), de ott kevés soundbart tesztelnek. -
Laca19 (a)
aktív tag
Én ezek között nézelődnék: (nem sorrend)
JBL Bar 2.1 - (sok mély)
LG SJ7 - nagyobb sztereo tér, mivel szétszedhető
Magnat SBW250 - Teszt - mindenhol jókat írnak róla
Samsung K551 - a K450 is nagyon népszerű, ez már egy fejlettebb széria, gondolom jobb lehetA végére pedig egy "érdekes" termék:
Edifier S70DB - főleg PC hangszórókat gyárt, azonban 110 ezerért egészen komolynak tűnik: 20 cm-es mélysugárzó, és a bar hangszórókészlete is rendben van kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest