Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Megvolt. Már elég sok mindent próbáltam. Volt akinek úgy javult meg, hogy rádugta a PS4-et a soundbar HDMI in-be, ezután valamiért felismerte a TV-t is. Volt aki mindent kihúzott a soundbar-on kívül, majd egy 5 perces "reset" / áramtalanítás után csak a TV-n próbálta van-e hang (pl. youtube app), volt, ezután már a set top box/egyéb cuccoknak is volt hangja. Volt, akinek a TV-n a hangbeállítások gyári visszaállítása segített.
Próbáltam firmware update-et is, de azt írja a soundbar az USB-re, hogy NODATA, pedig hivatalos Samsung leírás alapján akartam.
Most optikain van, de én a TV távirányítójával akarom a hangerőt állítani, úgyhogy nem tudom, mi lesz...
Basszus az elején úgy örültem, hogy simán összedugva azonnal működik valami (mert sokszor beszopom ezeket a tech cuccokat), aztán meg beszarik.
-
Clever0
senior tag
Azt nem érzed, hogy betöltené-e a szobádat, de a hangszíneket azért hallani. Azt is, hogy mi a különbség a tévé és a soundbar hangja között. Én találtam olyat, ahol a tévének több magas hangja volt, mint a pót kütyünek és egy teremfoci zsivaja teljesen másképp szólt a különböző eszközökön.
-
Clever0
senior tag
Az optikai kábel egyirányú. Hangerő vezérlés csak HDMI-n vagy Bluetooth-on keresztül mehet. Esetleg a beltéri lehet olyan, hogy a saját távjával az optikai jelet is vezérli, de a tévék jellemzően nem ilyenek. Egyébként meg nem kell felkelni, a soundbar-okhoz is adnak távot. Internetes vásárlásnál 14 nap alatt kell döntened: Elállási jog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini-ITX
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bestbuy játékok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest