Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
SonyNex7 #11519 üzenetére
Ahogy írtad, írták ha fontos az airplay, akkor Q7-ből a 700A tudja ezt, de a Q70T nem.
Q800T-t látott Kroni1 MM-ben 150-ért. A 800-as sorozat egy magasabb kategória, pl jobb - nagyobb SUB-ot adnak hozzá, ami nem csak nagyobb mélyekre jó, de mondjuk ha kimondottan nem cél a nagy basszus és a helyiséged sem nagy, akkor igazából bőven elég lehet a 7-es sorozat SUB-ja is. -
Kroni1
veterán
válasz
SonyNex7 #11518 üzenetére
Mehet bárhova, bár jobb a sb közelében a subláda. Nincs gond tévéváltásnál, mert ezek a fő funkciókat tévétől függetlenül tudják, csak néhány olyan dolog nem menne amire nem is nagyon van szükség, lásd q-simphony, ahogy Aurasync is említette. Lehet állítani a sub-ot minden gyártónál, ha sok lejjebb lehet venni, van éjszakai mód is a legtöbb tipusban. A samsung néhány tipusában már van airplay2, ha apple-ös vagy érdemes lehet ilyet venni, nem tudom h a 700a tudja-e, de asszem igen, én ez esetben rá szavaznék.
-
Gino20
őstag
válasz
SonyNex7 #11515 üzenetére
Épp ma írták, hogy Aréna MM boltban (webshopon nem) 150-ért láttak Q800T-t. Ha van a közeledben MM és ezekhez hasonló üzlet érdemes megnézni személyesen, mert nem feltétlen törvényszerű, hogy az üzletben látott ár megegyezik a webshop áraival.
Ha Q7, akkor szerintem semmi jelentős nem szól a 700 mellett azért, hogy többet fizess 20e Ft-al. Gyakorlatilag szinte ugyan az (egy kategória - egy gyártótól) csak a 700 újabb széria és ezért drágább plusz a mélyládája egy sokkal ócskább kivitel szerintem a 70T-hez képest. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
SonyNex7 #11515 üzenetére
A Kú-szimfónia csak az arra alkalmas Samu TV-kkel és Samu SB-okkal működik.
Én próbáltam de pár perc után kapcsoltam is ki mivel a TV gagyi hangját (szintén Q80T) túl előtérbe hozza és ezt nem is lehet szabályozni. Fapados lett tőle a SB hangja.
Én inkább a Q700A-t venném a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest