- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
rinpocse #6359 üzenetére
Nekem a HS2-es van és egy magyar teszt után döntöttem úgy ,higy ez lesz !Nem bántam meg hangerőben is és hangban is szerintem megéri az árát én az Audiomekkaban vettem 189 ért a HS2-est.Mert sok helyen enyniért a HS1-et adják.Sajnos a Sonyt nem tudtam kipróbálni az Atmos érdekelt volna de azt mondják ezekkel úgyse lenne normális amúgyis alig van magyar film ami tudja az Atmost.Szóval én zenehallgatásra is használtam már és nekem nagyon tetszik.Max hangerőn sincs torzítás.Appból lehet mindent állítani telon keresztül.Mondjk egy távir nak jobban örültem volna de ez van.Arcos a tvm egy Samsung 55Q9FAN szerintem tökéletes páros.Nem olcsó az igaz de szerintem rendeld be és ha nem tetszik küld vissza.Én is ezért vettem weben keresztül ha regisztrálsz akkor kapsz még 5% kedvezményt is rá.
-
peti85
senior tag
válasz
rinpocse #6356 üzenetére
Nekem Polk Magnifi Max van és elégedett vagyok. Abból az SR verzió már 5.1-es. Többen dicsérték már itt a fórumon és én sem csalódtam benne, sőt! Összehasonlítani, meghallgatni én sem tudtam, az itteni ajánlások és a kedvező ajánlat miatt választottam. Viszont azt a pár hibát (pattogó hang, fw frissítés után gyengébb hang) én egyáltalán nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged