- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junkhead #8657 üzenetére
Nálam müködik a pc is hdmi-vel mindenféle húzogatás nélkül.A soundbaron kiválasztom a HDMI forrást és szól,ha akarom akkor mellé a tv-t is bekapcsolom és kép is van hozzá.
Amúgy a jack-jack kábel a legegyszerűbb megoldás,vagy ha van BT a pc-ben,akkor azzal is rá lehet lőni.Az ARC-hez nem kell semmit tanítani,én csak összedugtam az LG tv-vel,beállítottam kimenetnek az ARC-t,azóta együtt kapcsolnak ki és be.
A Sony tvket nem ismerem,de én a tv beállításai körül nézelődnék,mert ott lesz a kutya elásva.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
junkhead #8575 üzenetére
Egyébként én is néztem, a héten kétszer is és hallgattam is az MM-ben a samu q70 illetve a yamaha yas-207 is.
Egy zeneszámot meghallgatva, (Selena-look at her now) valahogy mintha a samu magas illetve közép hangjai talán jobban domináltak volna de a yamaha mélyei(szépek,nem tolakodóak és nagyon elvarázsoltak,pedig csak egy zeneszámot hallgattam meg bár nem tudom , hogy viselkedne amikor valami igazán mozis hangzást kap) illetve összhatása,a magas ,közép valamint a mély hangjai elbűvöltek engem is.
Nem tudom hogy egy 30 nm szobában melyik érvényesülne jobban és melyik kápráztatna el egy kis térhangzással. Illetve nem tudom , hogy kisebb hangerőn hallgatva még dominál mindkettő játékosnál a mély hang vagy lekapcsolnak a sub-ok ilyenkor.
Erősen gondolkodom azon hogy melyik legyen nálam a befutó. -
válasz
junkhead #8497 üzenetére
Ez nagyon szubjektív.
Nyilván mindenki arra esküszik amivel meg van elégedve,legyen az bármelyik márka bármelyik típusa.
Sony-t (1-2 100k alatti típust) csak boltban hallottam szólni,azoknál jobban szólt a Yamaha (mellesleg teszt győztes a kategóriájában).
Az árakból látatlanban messzemenő következtetéseket nem lehet levonni,vagy legalábbis csak részben lehet.
Hirtelen keresve az emagon most 100k a Sony HT-XF9000.
Talán nem lehet rossz,de nem ismerem a típust. -
válasz
junkhead #8491 üzenetére
Az szép.
Az ennél bőven olcsóbb LG Sk5-ön is van 2db hdmi és jack+ optikai is.
Inkább keresgélj még tovább.
Szigorúan személyes véleményem,hogy márkahűség ide,vagy oda,a Sonynál vannak szebb hangú soundbarok más márkákban.
Kompatibilitásban és vezérelhetőségben sem lenne hátrányod belőle.
Én LG-s vagyok,de Yamaha soundbarom van,mert messze jobban szól mint az ugyanezen kategóriás LG-k. -
válasz
junkhead #8488 üzenetére
Soundbarja válogatja,de a legtöbbön 2 van,a drágábbakon akár 3-4 is akad.
Amúgy meg hdmi arc.
PC a tv-re hdmi-n és a tv-ből hdmi arc-n megy ki a hang a soundbar-ba,bár ez esetben mindenféle képpen menni kell a tv-nek,még akkor is ha csak zenét hallgatnál.
Amúgy van rajtuk 3,5mm jack,egy jack-jack kábellel rá tudod küldeni csak a hangot.
Esetleg BT,ha van a gépedbe és csak zenét akarnál hallgatni. -
kzsocca
csendes tag
válasz
junkhead #8467 üzenetére
Ha jó hangminőséget akarsz kábelen kötöd össze. BT tömörítve küldi ki a hangot, a wifi egy fokkal jobb de kábelen akkor is jobb
.
Ma már hdmi-n kötik össze a soundbart a tévével, mert az a legnagyobb sávszélességű. Neked elég az optika is, mert ezek a samsung soundbarok DTS/dolby digital-t támogatnak maximum. Ezeket optikán is meg tudja kapni a soundbar, ha a tévé képes kiküldeni.
Ha magasabb felbontású hangot (pl DTS-HD/TrueHD) kéne átküldeni akkor már mindenképp hdmi kell, mert az optika kevés hozzá.
"Bluetooth vagy Wi-Fi segítségével, anélkül, hogy a vezetékekkel kellene bajlódnod. A tartalmak azonnal tisztább, mélyre hatóbb hangon szólalnak meg" Ez inkább PR bullshit szöveg, de valakinek biztosan elég ez a hangzás is, ha nem akar bajlódni a vezetékkel. -
válasz
junkhead #8467 üzenetére
Összehasonlítani nem tudom a kettőt,én csak a YAS-207-ről tudok nyilatkozni,mivel ezen szól most is a Netflixes Wu Wei.
Filmezéshez elég bitang,szépen szól,tiszta szép hang,komoly mélyek.
Nekem az egyetlen apró bajom vele,hogy a szoba akusztikája miatt nehezen találtam meg a mélyláda ideális helyét (ez nem a soundbar hibája,a szoba akusztikája elég ergya).
Zenénél is korrekt,persze hatalmas sztereó színpadteret és hihetetlen részletességet nem kell várni tőle,ahogy egyik soundbartól sem.
Én most egész elégedett vagyok vele a mélyláda aránylag normális helyének megtalálása óta. -
kzsocca
csendes tag
válasz
junkhead #8465 üzenetére
Szia!
BT tényleg ront a hangminőségen.
Az árukereső meg néha nem jól írja ki az infókat, érdemes megnézni a gyártó oldalát. A 650-esben is van optikai bemenet. De van rajtuk elvileg 2 HDMI is. Ha a tévén is van opció, hogy HDMI-n továbbít hangot akkor a PC mellett azt is rákötheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest