- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Én kicsit értetlenül állok ez előtt. Ultra fronton idén először ténylegesen semmilyen újdonságot nem kapott. 22->23 betonstabil mukodes a snapivel, es komolyabb fő szenzor. 23->24 lapos kijelzo, atvarialt zoom(egyik sem elorelepes, de legalabb valami) 24->25. Semmmmmi! Ok, uwa szenzor..de az kb senkit sem.izgat, eddig is rendben volt az uwa. De alap méretben is... most váltottam céges 21ről 24re. Lényegében mindenben ugyanaz az élmény, tudás. Kb ha comparebe rakom a 21-22-23-24-25ot akkor ugyanannyi visszalépés akad, mint előrelépés
Azzal a fix szemponttal, hogy az exynos mindig vacak (rapszodikus a mindennapolban, hiába tol szép pontszámokat)
Szóval egy magas eladást értenék a snapi miatt. De rekord? Ennél semmilyenebb gen váltás nem is lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest