- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
The Last Ship 1.5
[SPOILER]
Problémáim:>Hova tűnt a helikopter?
>Elmegy a CO, de azért menjen csak az XO is, ne maradjon a hajón senki kompetens
>Beépített kamerás MacBookon USB-s webkamera nagyon jól nézett ki
>Altatólövedékes puska alapfelszereltég a hajón?
>Mindenki népi ruhában van, terroristák fehér lepedőben, a latinok ilyen színes valamikben, ha hozzánk jönnének akkor biztos matyóhímzéses ruhában döglődnénk.DE még így is bejövős, szeretem a pörgős, akciódús sorozatokat, 2. évadnak örülök
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
válasz
Rivaul #14798 üzenetére
Whatnext-nél meguntam hogy hiába jelölök megnézettként egy epizódot, előfordult hogy következő megnyitáskor ismét megnézetlenül jelezte (ráadásul évad közbeni részeket úgy, hogy mindet láttam). Eddigi favoritom a MyEpisodes, faék egyszerűsége és kinézete miatt nagyon jól használható, megbízható. Nemrég fedeztem fel a TV Calendar-t, elég jól néz ki, testreszabható, és direktben kiírja hogy mennyit kell várni a következő részig.
-
tonyrulez
őstag
válasz
mayday00 #14738 üzenetére
Na ennek örülök. Bár a lehetséges kaszának nem annyira, de annak igen hogy szerintem is ilyen sorrendben vannak a sorozatok. A Last Ship nagyon jó, Sorozatjunkie-n hiába húzták le, a Leftovers pedig egyáltalán nem kiemelkedő. Első rész még jó volt, de az utóbbi 2 rész, hát, unalmas, történetmenethetz nem adott hozzá semmit csak a karaktereket építgették még mindig (SP lásd rendőr csak képzeli-e a kutyanátort vagy sem, ésatöbbi).
Egyébként Leftovers 1.5 milliós nézettsége annyira nem rossz, True Detective 2. része is ekkora nézettséget kapott, és tudjuk mi lett belőle. -
tonyrulez
őstag
Fargo OST kijött, Spotify-on ingyenesen meghallgatható
Fargo (An Original MGM / FXP Television Series) - Jeff Russo
-
tonyrulez
őstag
The Leftovers pilot
[SPOILER]
Ahogy látom a szektaság fogja a hátán vinni a sorozatot és nem annak a kiderítése, hogy hogyan tűntek el az emeberek. De ha ez a valóságban megtörténne, szerintem a fegyverek hazájának hazafiai már szétloccsantották volna annak az 50 fehérruhásnak a fejét, abban biztos vagyok
A kutyaöldöklés viszont mi célt szolgál? Azt értem hogy elszöktek a gazdájuktól akik eltűntek, de emiatt halomra öldösni őket
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #14403 üzenetére
De ha már folyamatosan mondogatják hogy two percent, two percent, akkor tartsák is hozzá magukat. Nyilván előfordulhat hogy még nagyobb hányadosban tűnnek el, az is hogy senki, de akkor mutassanak be egy reprezentatív esetet, mert ez a nyitójelenet úgy állította be mintha a világ fele eltűnt volna. Most gondolj bele egy bármilyen előismeret nélkül rendelkező nézőbe, nagy megdöbbenés, majd a jelenet után mondják hogy csak minden 50. tűnt el.
-
tonyrulez
őstag
Elkezdtem nézni a Leftovers pilotot, eddig 2 észrevétel:
Eltűnik minden ötvenedik ember, erre nyitójelenetben, hogy, hogy nem az 5 jelenlévő közül eltűnik 3
23:14-nél a zene a Broadchurch Beth's Theme-re hajaz eléggé, nem tudom hogy Ólafur Arnalds részt vett-e volna itt is. -
tonyrulez
őstag
Taxi Brooklyn pilot
Nem tetszik. A karakterekhez a színészválasztást egyáltalán nem találták el, folyamatos a kameraváltogatás, az átívelős szál pedig már megint a megszokott közeli hozzátartozó gyilkosának megtalálása.
Kár érte, pedig a téma tetszett. -
tonyrulez
őstag
Last Ship pilot
Nekem tetszett a pilot a klisék ellenére is, talán nem nézek annyi posztapokaliptikus sorozatot.[SPOILER]
De a végén a "cliffhanger" mekkora volt márMeg annak is örültem volna ha Walking Dead módjára a szárazföldön folytatódna a sorozat, nem tudom hogy a párszáz négyzetméteres hajón ácsorgásból mit lehet kihozni.
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
Fargo után tudtam meg hogy a 2 feka csókának van egy sorozata, Key and Peele néven. Valaki nézi ezt? Már a 4. évadot is berendelték, gondolom rossz nem lehet.
-
tonyrulez
őstag
Végre vége a vizsgáknak, kezdhetek darálni
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #13938 üzenetére
Fargo 1x09
[SPOILER]
Itt van a kinyomtatás menete, én úgy látom hogy kétszer nyomtatta ki a repjegyet a saját nevére, csak hogy kettőt tudjon mutatni a feleségének. De az is lehet hogy csak átszállással lehet Acapulco-ba menni, és akkor 2 beszállókártya kell. Nem tudom. De a halálbaküldés tényleg kemény volt, Lester kezd Waltosodni
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
Fargo 1x09
[SPOILER]
Tetszett ahogy Lester megrendezte az egészet. A narancssárga pufikabátot is direkt vitte el, előtte nem az volt rajta, hogy aztán kedves feleségét abban beküldje az irodába. Egyébként Reddit-en írták hogy csak magának vett egyirányú repülőjegyet, azt is tudta volna hogy a felesége úgyis meghal?
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Orphan Black 2x08
[SPOILER]
...Conchita!
[/SPOILER] -
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #13788 üzenetére
Júliusban? Reddit-en már epizódkibeszélő is van, Univision csatornán lement a pilot.
-
tonyrulez
őstag
Metastasis-t honnan lehet letölteni? Vagy nem rögzítette se release csapat se senki? Pedig nagyon érdekelne akkor is ha nem értek belőle semmit
-
tonyrulez
őstag
Longmire 3x01
[SPOILER]
Hááát... legalább annyit elvártam volna tőlük hogy az előző epizódot összefoglalják az elején. Ez az in medias res kezdés nagyon nem tetszett, már nem is emlékszek hogy az évadzáróban mit tudtunk meg. De legalább dinamikus kezdés volt, úgyhogy várom még a további részeket, és arra is kíváncsi vagyok hogy most Branch hogy lehetett a lelövése előtt bedrogozva, vagy ha nem, akkor hogy láthatta a halott pasast.
[/SPOILER]spammer: király script!
-
tonyrulez
őstag
American Horror Story 3. évadot kaszáltam, egyszerűen borzalmas, remélem a Freak Show élvezhető lesz.
Belecsaptam a lecsóba:
It's Always Sunny in California 1. évad tetszett, igaz nincs rendes feelgood érzés de egynek elmegy
Deadbeat is jó kis Psych-os Hulu sorozat, nekem bejön. Remélem lesz több évad is.
Rectify meg olyan depresszív hogy csak na. Eddig az első 3 részt láttam, de érdemi változás nem történt, tehát semmi nyomozás/új dolgok kiderülése, csak bámulunk a nagyvilágba. Remélem az évad második felében lesz már történés is, 2 hét múlva pedig 2. évad jön.
Malcolm in the Middle-t is elkezdtem, egyelőre nem nagyon kötött le. Malcolm pedig beszélhetne érthetőbben, mert néha nehezen veszem ki a szavait
Meg találtam 2 látszólag elég jó kis sorozatot, Reno 911! és Trailer Park Boys, eddig hogy kerülték el a figyelmemet...
Sons of Anarchy pilot-ját is megnéztem, de nekem nem igazán tetszett a hangulata. Majd ha a fentieket befejeztem, akkor folytatom. Na meg még ott van a várólistán a Lilyhammer, Sopranos miatt (is) nézős.
És ma volt Longmire évadpremier, pénteken jó kis Orange is the New Black adag, lesz mit néznem a nyáron
Amit nagyon várok már az a Ray Donovan és a Killing. -
tonyrulez
őstag
Fargo 1x7
Negyed órás hibátlan cold opening után még egy jó kis intro is. Tökéletes sorozat.
-
tonyrulez
őstag
Fargo dobszólót végre megtaláltam
-
tonyrulez
őstag
válasz
bigdady #13404 üzenetére
Közeledek az Office dara végéhez, ez egy hatalmas sorozat
Szerencsére még utána is van jópár órányi jóság (extrák, törölt jelenetek, bakik, webizódok), de nagyon hiányozni fog
De a Dunder Mifflin Reddit mindig ott lesz nekem. -
tonyrulez
őstag
Egek, Hannibal spoilerek mindenütt, én meg csak este tudom megnézni
-
tonyrulez
őstag
POI finálé Michael Emerson (Finch) audiokommentárjával
Sok újat nem lehetett belőle megtudni, de jó indok arra hogy mégegyszer megnézzem
ZenMate-et tudom hozzá ajánlani, HD minőségben streameltem vele -
tonyrulez
őstag
Office (US) (SP?): most épp Nard Dog a regional manager, Michael vissza fog térni vagy ez a maradék 2 évad nélküle fut le?
-
tonyrulez
őstag
It's Always Sunny in Philadelphia jó sorozat? Office végéhez közeledve olvastam Reddit-en hogy sokan ajánlják, de én még sosem hallottam erről a sorozatról
Másik várólistásom a Modern Family
-
tonyrulez
őstag
Hannibal 2.10 SP
Ezt komolyan? Nem vagyok benne teljesen biztos hogy ez történt, vagy csak képzelődés? Remélhetőleg az utóbbi. Az epizód eleje kicsit light-osra sikeredett, de a vége ütött keményen. -
tonyrulez
őstag
Fargo-t nézem éppen, és már bosszant a dolog
-
tonyrulez
őstag
Person of Interest 3.21
Ez a sorozat nem hiába az, ami -
tonyrulez
őstag
válasz
tDr1v3r #12395 üzenetére
Anno én is úgy váltottam hirtelen angol feliratokra, hogy egyszerűen képtelen voltam várni a fordításra. Manapság már az angol felirat késlekedése miatt szoktam morgolódni
De még mindig van pár sorozat, aminek a nyelvezete miatt szükséges a magyar felirat, pl. Suits jogi nyelvezete
Épp darálom az Office-t, és azon kapom magam hogy már az angol feliratra is csak néha pillantok rá, nem nagy szám a nyelvezete. Sőt, a Top Gear-hez sem kell már felirat, pedig az UK angol kicsit nehézkesebb. Egy szó mint száz, a sorozatnézés nagyon jó nyelvtanulási forma -
tonyrulez
őstag
válasz
bostone #12386 üzenetére
Hát befogadóképesség az nagyon kell hozzá. Az első évadot még végignéztem, de azzal is szenvedtem a lassúsága miatt. Majd elkezdtem a második évadot, és pár perc múlva töröltem is az egészet, mondván biztos van értelmesebb dolog amit kezdhetek magammal az életben. Nemrég volt linkelve egy cikk a túlértékelt sorozatokról, na ez simán mehetne közéjük.
Ezalatt konkrétan az öngyilkosság járt a fejemben.
The Killinghez hasonlóan: Twin Peaks - Who killed Laura Palmer?
-
tonyrulez
őstag
Fargo 1x01
Valóban nagyon jó lett. Igaz a filmet nem láttam (vagy csak nem emlékszem rá) úgyhogy nem tudom összehasonlítani. A hangulatról egy kicsit a Breaking Bad jutott az eszembe, aztán jött is Saul Goodman
Humor nem nagyon van benne, pedig többre számítottam a promo-k alapján, ellenben a dráma az kemény. True Detective után remek sorozat.
-
tonyrulez
őstag
Elkezdtem olvasni a képregényt, most kezdtem be a 4. kötetbe, aminek a cselekménye a sorozatnál is a 3-4. évad környékén van. Na de viszont eddig megjelent asszem 21 kötet
A képregény ennyivel előrébb jár mint a sorozat?
-
tonyrulez
őstag
Mentalist 6.16
Szép, rég láttam ilyen jó részt
Ráadásul Uj Péter vendégszereplésével
-
tonyrulez
őstag
Milyen sorozatokat ismertek, amelyek epizódjait "minta" alapján nevezték/nevezik el?
Pár példa:
The Mentalist: címekben a vörösre vagy valamely árnyalatára való utalás* pl. Ruddy Cheeks
Monk: Mr. Monk mindig szerepelt a címben pl Mr. Monk and the Wrong Man
The Defenders: X v. Y, ahol XY a 2 fél pl. Nevada v. Wayne
Bones: "Valami valamiben" pl. The Male in the Mail
Hannibal: Étel(re utaló) pl. Hassun
Esetleg még a TAAHM, ahol az utóbbi időben az epizódcímek egy az egyben elhangzanak az adott epizódban, bár ezt nem nevezném igazi mintának.Na, csak kíváncsiságból
*Mentalist 2.0 óta ez már nem igaz
-
tonyrulez
őstag
És a mai/tegnapi (kinek mi) résszel a Psych is befejeződött. Kár, pedig kedvenc "feelgood" sorozatom volt. Úgyhogy a ma esti programom ez és az aftershow lesz
Érdekesség: a finálé már megint kiszivárgott egy hete. -
tonyrulez
őstag
A 2. évad végén lezárják az ügyet, a sorozatot is kaszálta utána az AMC, majd mégiscsak megújították egy 3. évadra, ami teljesen más ügyről szól. Aztán a 3. évad végén is kaszálták a sorozatot, és a Netflix fogja folytatni a 4. évaddal. Nagyon jó sorozat, csak sosem akarják továbbvinni
-
tonyrulez
őstag
Sirens PILOT (2014 US)
Egész jó volt, rosszabra számítottam. Egyedül Brian idegesítő. Egyébként az hogy lehet hogy a negyedik rész a pilot előtt 3 héttel felkerült? (És még a 3. rész ki sem jött) -
tonyrulez
őstag
Hát remélem nincs lorcsinak igaza és jó a SOA, AHS után ez van a listámon
-
tonyrulez
őstag
American Horror Story: Asylum (2. évad)
Sokkal de sokkal jobb volt mint az első. Igaz a sorozat készítői eléggé elnézhették a horror szó jelentését, inkább krimiszerűségnek mondanám, folyik benne a nyomozás rendesen (persze nem rendőri nyomozás). Szóval akinek nem jött be az első évad, az is nyugodtan próbálja be.SP
Bár ez a földönkívüli téma elég WTF. Viszont ennél nácibbnak kinézőbb színészt nem tudtak volna találni -
tonyrulez
őstag
Banshee 2.6
Jó is rész volt, az előző után reméltem is.
American Horror Story 1. évad
Hááát, nem az amire számítottam, lényegében horror nincs is benne, de nem volt rossz. Állítólag a 2. évad jobb, úgyhogy folytatódhat a dara.
-
tonyrulez
őstag
American Horror Story 1.5-nél járok, eddig nuku horror csak családi drámázás, komédia. Most is pl. SPOILER félig égett fejű egy kézzel ássa ki a méteres gödröt, vagy halott tinisunák futnak a fiú után (mintha az Alkonyatot nézném), buzi csóka tör zúz a tökök között, a halottasházban meg természetesen villog a lámpa
Úgyhogy egyelőre csak kliséhegyek és hatásvadász zene, de semmi más.
Ugye a második évad valamivel jobb ennél?
-
tonyrulez
őstag
Banshee 2.5 - 20 perc unalom után
A második fele már jó lett, de hogy az eleje minek?
-
tonyrulez
őstag
Person of Interest 3.14 SP
Igaz eddig is csapatmunka volt minden egyes epizód, de a mostani főleg tetszettAz egyetlen negatívum a 3D nyomtató, legalábbis ahogy bemutatták. Lehettek volna realisztikusabbak is.
Justified 3. évad SP
Hozta a 2. évad színvonalát. A főgonosz nagyon irritáló volt, de a végén őt is lekezelték
Örültem annak is hogy Winona kikerült a képből és nem picsogott folyamatosan.Justified 4.1 SP
Ez már kissé felemás érzés volt. A hangulat visszatért, ami a harmadik évadban kevésbé volt jelen, viszont nem a megszokott Raylant láttam. Kezdve azzal hogy felhívja egy contractor (vagy mi) szeretője, akinek aztán leszállít megrendelésre egy körözött személyt. Ilyen eddig nem nagyon volt a sorozatban.Top Gear 21.1
Na végreBár a folyamatos rombolás sajnos már alapeszköz lett a műsorban...
-
tonyrulez
őstag
válasz
FireKeeper #10296 üzenetére
"…két nyomozóról szólna, akik útja kereszteződik, mikor egy sorozatgyilkost akarnak elkapni 1995 és 2012 között. " - Sorozatjunkie
Első cikk a True Detective-ről, szó sem volt az agyondrámázásból, se a későbbi cikkekben sem. Egy utolsó lehetőséget adok a sorozatnak: a negyedik részben a nagy drámázásokat áttekerem. Igaz így csak 10 perces lesz az egy órás rész, de legalább szólni is fog valamiről
-
tonyrulez
őstag
True Detective kasza, a harmadik rész közepében már bealudtam. Értem én hogy dráma és nem krimi, de hogy MC két percig mond el egy mondatot, azt már nem bírom. Ha felgyorsítom VLC-ben akkor talán rendes beszédhez hasonít. Persze a kaszához hozzájátszott a nyomozás hiánya. Persze, nyomoznak egy kicsit, aztán utána meg jön ~4-szer annyi ideig a drámázás.
SPOILER Harmadik részben kikérdezik az intro-s csávót, majd 10 percen keresztül megy a dráma a fűnyírón és a gyerekrajzon. Majd random módon betesznek egy pár perces kihallgatást, aztán újabb 10 perc drámázás, hogy jaj szegény MC hogyan randizik, a másik nyomozó meg kurvázna.
Szóval itt untam meg az egészet, mondhatjátok hogy jaj de jó, év sorozata, kiváló színészi játék stb, de történetvezetés az nulla.
-
tonyrulez
őstag
Justified 1-2. évad
Az első résztől kezdve tartotta a színvonalat, és szól is végre valamiről egy sorozat. Nem heti ügyes, erős átívelő szál (sőt egy idő után csak az), jó szívvel tudom ajánlani. Breaking Bad szintjét csapdossa, legalábbis szerintem. -
tonyrulez
őstag
BTW most nézem, HBO GO-n már szinkronosan is nézhető a True Detective pilot-ja (ugye a megjelenéskor még csak felirat volt hozzá).
-
tonyrulez
őstag
Az Escape Artist-ról mit lehet tudni, mikor fog folytatódni?
-
tonyrulez
őstag
válasz
negyven2 #10158 üzenetére
Csakhogy nem azt nem értette, hanem a Top Gear képet.
orichalcos: Szerintem nincs benne semmi poén, csak hogy benne lesz valamelyik következő részben.Elkezdtem közben a Justified-ot, nem is értem hogy eddig hogy kerülhette el a figyelmemet. Eszméletlen jó, és részről részre csak egyre jobb lesz
-
tonyrulez
őstag
válasz
lacy86 #10099 üzenetére
Már letölthető, magyar felirat is lesz nemsokára.
-
tonyrulez
őstag
válasz
FireKeeper #10051 üzenetére
Ezek az utóbbi időben elég gyakran előfordulnak. Homeland, Shameless pilot, Mentalist RJ epizód amik kiszivárgására emlékszek, de még volt egy csomó.
Entourage
Gyerekek, ez egy zseniális sorozat.Kedvenc drámám a Breaking Bad, ez a sorozat pedig a kedvenc feelgood sorim lett. Ari és Drama egyedül is el tudná vinni a hátán a sorozatot, beszólásos összeállításokat azóta is nézem YT-on
Plusz ugye elkezdték csinálni a filmet is, úgyhogy csak ajánlani tudom.
Enlisted pilot
Finder miatt vártam, de annyira nem kötött le. Persze van benne jópár poén, de nem esek hasra tőlük.Chicago PD pilot
The Shield wannabe, azért maradok pár részig. Túlzsúfoltnak éreztem a pilotot.Psych meg egy király epizóddal kezdte a nyolcadik évadot, ami remélhetőleg a pletykákkal ellentétben nem az utolsó lesz.
A következő darám vagy a Treme vagy az American Horror Story lesz, biztos nem maradok néznivaló nélkül
-
tonyrulez
őstag
Totál szívás
hirtelen nem is tudtam miről van szó
Mentalist 6.12 SP
Ha, végre lesz egy átívelő szál is a következő évadban! RJ után nem volt az igazi, heti ügyek, de olyan "üresek" voltak.
-
tonyrulez
őstag
válasz
callmeakos #9948 üzenetére
Kopaszka a Shield főszereplője a S.H.I.E.L.D. képen. Szvsz előbbi ezerszer jobb sorozat mint az utóbbi.
-
tonyrulez
őstag
POI 3x12 SP
Reese szenvedése kezd kínossá válni, meg még el is akar menni, pff. Ezt leszámítva 10/10 (mint mindig), főleg a magas frekvenciájú morse-kód, amit dekódoltak is a fanok, nem semmi
-
tonyrulez
őstag
Ejj, már csak 2 évad van hátra az Entourage darámból
Viszont eddig nem is tudtam hogy filmet is akarnak belőle csinálni, de állítólag már a jövő héten elkezdik. Hát nagyon várom
-
tonyrulez
őstag
Miafene, azt hittem a Shameless 4. évad csak a jövő héten indul. Kicsit meglepődtem mikor megjelent a letöltéseim között. Na megyek is nézni
-
tonyrulez
őstag
Entourage első és második évad megnézve, ez már tényleg egy feelgood sorozat, nem úgy mint a Californication. Jeremy Piven pedig erre a szerepre született
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
spammer #9525 üzenetére
Mély dolgokat nem is keresek bennük, olyat nézek eleget. Feelgood sorozatot kerestem, Psych és Shameless után, és ezt ajánlották. Hát eddig feelgood nincs, csak David Duchovny csukott szájjal mormog és kúrogat. Úgyhogy ez kasza.
Milyen feelgood sorozatok vannak még? Igényesekre gondolok, nem a Jóbarátok szintjén.
-
tonyrulez
őstag
Californication első négy részéig jutottam eddig. Végig a dugásról fog szólni? Mert akkor kaszálom.
-
tonyrulez
őstag
Person of Interest 3.10 SP
A nyitás a Johnny Cash zenével nagyon-nagyon ott volt, a közepe is, na meg a vége is
. Carter-t gyorsan helyettesítették Root-tal. Aki meg a jó zenéket hiányolta, az most megkapta, volt itt minden
-
tonyrulez
őstag
válasz
#54715584 #8961 üzenetére
Heti nyomozós? lolwut
Semmi köze a nyomozáshoz, ez nem krimi hanem természetfeletti vagy minek is nevezzem sorozat. Nem spoilerezek ha azt mondom hogy fejnélküli lovast kergetnek, démonokat üldöznek el, stb. Az biztosan kijelenthető hogy az NCIS-el köszönő viszonyban sincs.
-
tonyrulez
őstag
The Mentalist 6.8
Nagyont tetszett, kíváncsi vagyok ezután hogy fognak alakulnia dolgok
-
tonyrulez
őstag
Shameless-ben miért van ennyi magyar jelenlét? SP lehet:Magyar zene, magyar beszéd, magyaros ebéd, most meg 1.9-ben Gábor Zsazsa megemlítése.
-
tonyrulez
őstag
Nem tudom rajtam kívül ki néz még a Mentalistát, de kiszivárgott a következő rész. Én azért megvárom a 720p verziót.
SP(?)
Ugyebár ebben végre kiderül ki RJ, Sorozatjunkie szerint pedig a sorozat a Red John-ügy lezárását követően 2 évet fog előre ugrani az időben. -
tonyrulez
őstag
válasz
Andris837 #8864 üzenetére
Én is nézem, de már nem annyira jön be. Eddig a rögtön nézős sorozataim között volt (amint fent volt TPB-n már néztem is, TWD és BrBa mellett), de ez az évad, legalábbis eddig egy rakat sz**r. Pedig már a kétharmada le is ment, csak 4 rész van hátra, végre belehúzhatnának
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest