Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Aktív témák
-
avi
csendes tag
velem is végig csinálták az orvosi vizsgálatokat, de nekem is több volt. mondjuk nem volt baj, mert legalább addig sem az iskolában kellett rohadni. ez két éve volt. akkor leadtam a papirokat az iskolai orvosnak. majd egy évre rá (17 voltam akkor) behívtak sorozásra (tesztek, orovis vizsgálat), majd 'I' minősitást kaptam, vagy mi a nyavaját, mondván, hogy még tanulok (mondtam, h ezt én is tudom, és ha elöbb kérdezik szoltam is volna. persze az sem zavarta őket, hogy minden papiromon rajta volt, hogy még gimnáziumba járok.) szóval, ideiglenesen ezért nem lehetek katona. mondjuk én egy cseppet sem szerettem volna az lenni. és mondták, hogy majd behivnak újra. nah hát azóta se semmi. ráadásul azóta volt egy csunya vállsérülésem, szal az alapján felmentenek tuti, de ugy tűnik, hogy teljesen elfelejtettek. A katonaságban elképesztő káosz uralkodik...
szóval parrantani nem kell. rossz esetben (ha eszükbe jutsz) kapsz valami birságot.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Witcher topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest