- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
avi
csendes tag
velem is végig csinálták az orvosi vizsgálatokat, de nekem is több volt. mondjuk nem volt baj, mert legalább addig sem az iskolában kellett rohadni. ez két éve volt. akkor leadtam a papirokat az iskolai orvosnak. majd egy évre rá (17 voltam akkor) behívtak sorozásra (tesztek, orovis vizsgálat), majd 'I' minősitást kaptam, vagy mi a nyavaját, mondván, hogy még tanulok (mondtam, h ezt én is tudom, és ha elöbb kérdezik szoltam is volna. persze az sem zavarta őket, hogy minden papiromon rajta volt, hogy még gimnáziumba járok.) szóval, ideiglenesen ezért nem lehetek katona. mondjuk én egy cseppet sem szerettem volna az lenni. és mondták, hogy majd behivnak újra. nah hát azóta se semmi. ráadásul azóta volt egy csunya vállsérülésem, szal az alapján felmentenek tuti, de ugy tűnik, hogy teljesen elfelejtettek. A katonaságban elképesztő káosz uralkodik...
szóval parrantani nem kell. rossz esetben (ha eszükbe jutsz) kapsz valami birságot.
Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Grafit - 77% akku, dobozában
- Apple Watch Series S11 BT 46 mm, JET BLACK ALU , ÚJSZERŰ, üzletből, garancia 2028.03.18ig, Csere ON
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest