Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Elmesélem, hogy egy barátom hogyan kapott akkora E-t, hogy alig bírta hazacipelni. Azóta is itt őrzi a papírt a fiókomban :D.
Az egyszerűség és a hitelesség kedvéért egyesszám elsőben lesz, ahogy én hallottam :DDD.
''Aznap reggel elvánszorogtam a szemészhez, aki bemérte a hemümet, -3,5, -3,5 mind a kettőn 0,5 cillinder.
Mondtam a spinének, hogy igen ám, de nagyon sokat romlott a szemem, és hogy gyorsan kéne a papír, mert ha nem megyek be 9-re a budaörsire, akkor kijön értem egy kommandó.
Mondta, olvassam szemüveg nélkül, mondtam, hogy a tetején a nagy sem neagyon megy. Mondta, hogy O.K., olvassam a hemüben. A fölső hármat elolvastam, mondtam, hogy az alattalévőt csak azért tudom, mert tudom fejből a táblát.
Addig tologatta az agyamba a dioptriákat, amíg megálltumk 4,5-0,5 5,0-0,5 nél.
Modtam, gyorsan írja fel, bár akkor már valóban alig tudtam elolvasni a cuccot, nagy szükség volt a rövid távú emlékezetemre. :D
Betotyogtam a két vén alkoholista faszkalap sorozódokihoz, mint Mr.Bean, aki összeszarta magát, és élből borítottam a fogast balra.
Az asztma papír (szintén keményen dolgoztam érte - szivar tüdőre, és egyéb nyalánkságok, úgy ziháltam a tüdőgógyásznál, mint Kamaz az emelkedőn) már nem is kellett.
Mondta a sorozótiszt: rossz híre van, nem engedheti, hogy a hazát szolgáljam, és tolta az E-t a kezembe.
A havert meg, aki egyedül ápolja a SM-es anyját, meg bebeszták tankba, pedig ő ráadásul tényleg asztmás is.''
Szóval állítólag -5 fölött megvan az E
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest