-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
Ááááhhh vmi mesés...olyan édeskés illat amiben egy adag méz illat és némi kis kv illat is található...tudom egy szál KV sincs benne ,de az illata emlékeztet egy minőségi még meg nem főzött Brazil kv halvány aromájára ...
Gulden-t feltétlen vegyél...az a csodálatos interspaar kínálatának nagyágyúja !
Engem az illata/aromája egy minőségi francia konyakra emlékeztet ...
(nem tudom audiofil módon elemezni a söröket ezért a furi megfogalmazás)
jaja én már 550/db árat fizettem értük...(Bp/Óbuda)
Corsendonk Agnus barátomat egy BF3 meccs közben láttam vendégül
Looser nek a szavai ide illenek éppen : Gyümölcsös, virágos, mézes, tavaszi rét, báránykák, mint egy rossz Jehova tanúi reklámújságban, ehhe :-))
Jópofiannyit hozzátennék ,hogy Agnus egy Trappista szerzetes ..aki visszafogott ,de jelentős fizikai erővel bír ! Ezért ha támadnak az egyház ellenségei akik TS és Budget hordákban verődnek össze akkor Agnus hite minden erejével csap le ezekre a pogányokra
-
Traxx
őstag
Csatlakozok looser-hez...a Duvel-t ne hagyd ki, és az aranysárkányt is tedd be a pakkba
Továbbá nem emlékszem tisztán, van-é az Intersparban La trappe Quadrupel, vagy a Tescóban láttam...szóval még azt.
A Corsendonk...hát nekem az első 1-2 korty után az volt az érzésem, hogy egy totál átlagos sör, de ahogy melegedett, úgy adta egyre inkább magát. Összességében nagyon kellemes élmény volt
-
looser
addikt
Szintén koxx hsz-ére hivatkozok :-)
Szóval 4, 8, 12, 16 stb :-)
Mondjuk ezt disznóságnak tartom, de így van.Szerk.: szerintem Gulden Draak és Duvel, ha van, legyen benne :-)
A báránykát már propagáltam ezerrel, pedig csak egyszer ittam, de nekem a cél a mennél több féle sör kipróbálása))
a Corsendrunk is gyümölcsös beütésű?
Gyümölcsös, virágos, mézes, tavaszi rét, báránykák, mint egy rossz Jehova tanúi reklámújságban, ehhe :-))
Az a 'drunk' nagyon jó freudi :-)
-
looser
addikt
Egy nagyon kellemes barna, nem túl intenzív, de jó érzés elszopogatni :-)
Én meg voltam róla győződve kóstolás előtt, hogy belga barátaink belecsempésztek valami mézeskalácsos aromát, de nem így történt; nem édes, kiegyensúlyozott barna. Van 0,75-ösben, pont felébe kerül pohár (ehhe :-) nélkül, szóval kipróbálni inkább ajánlott. Hajrá :-) -
looser
addikt
Barbar mindenképpen kóstolandó, Koxx kolléga fentebb linkelte az Interspar ide(hozzánk :-)vágó passzusát...ööö...akciós újságját, ha most vennél belgát, szerintem ne menj máshova. Négyet pedig biztosan fogsz tudni azok közül is választani
)
-
-
La Trappe-ból még csak a Quadrupelt kóstoltam, egyik kedvenc trappista söröm.
A Barbar, nagyon finom, kicsit fűszeres-gyümölcsös, megfelelően édes, de nem túlzóan. Bár ebből is inkább a barna verziót preferálom.
A képen szereplők közül a satant ill a floreffét még nem kóstolam. -
adster
tag
Igazából egyik sem különösebben akciós még a pakk-kiszerelés ellenére sem.
Nagyjából ugyanott van az áruk a nagyobb sörös webshopokban-boltokban, bár ha mondjuk egy Sparhoz viszonyítjuk, akkor esetleg igen.
Nem értem, hogy miért nem mondjuk pohárral adják, vagy valami, beraknak 4-5 ugyanolyan sört eredeti áron. Legfeljebb a karton az, amit ajándékba kapnánk. Nyilván egyébként nem nagyon gyártanak (vagy csak nem importálunk) ilyesfajta kiszereléseket.
-
jookomak
őstag
Én a klasszikusabb söröket szeretem. Ami már nagyon összetett, sok íz jelen van benne, az nekem már kicsit sok. A delirium az én ízlésvilágom, az egyik leghíresebb, legjobban promótált belga sör. Nem a legjobb, de tipikusan az egyszer meg kell kóstolni. Ha nem sok belgát ittál, talán még inkább ajánlható, nem egyből túl extra, de azért magán viseli a főbb jegyeit a belga világnak.
A barbar nekem pl. már túlzás lenne, valamint lehet elég édes is. A la trappe pedig tradícionálisabb belga barna, igen kellemes.
Az áruk korrekt, sajnos a minőséget meg kell fizetni. Ha nem kéne, folyamatosan Orval-t vedelnék, amit Radebergerrel kísérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest