Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
kökény
üzenetére
A szavaiddal válaszolva: "Erről szó sem volt szerintem, ha neked ez ment át, akkor sajnálom." Senki sem sznobozott le téged, csak a #21062-ben megfogalmazottakra "ugrottam". Valószínűleg túlreagáltam. Volt egy félreérthető mondatom ("Van rá esély, hogy ott fog kikötni, ahol Te :-)"), ezzel pont azt akartam mondani, hogy te már (és még jópáran) igazán különleges, ritka és kiváló söröket isztok; épp ezért sem éremes elijeszteni az idelátogatókat vagy letörni a szárnyát azzal, hogy a most kóstolt nagyüzemi ipa neki mekkora flash (tényleg, használják még ezt a kifejezést? A 2000-es években még népszerű volt...) és szívesen elmélyedne. Na akkor jöttök ti és ajánlotok neki csúcsezmegazt. Ha meg nincs eleresztve anyagilag, akkor jöhetnek a <1000Ft-os tételek (hazai kraft mezőny) és abból még talán én is tudok 1-2-t ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest