Hirdetés
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
[CsuCsu]
üzenetére
a 3 fonteinen framboos itt volt webshopban, de max par percig
. en kihagytam, reviewek alapjan nem erte meg az arat, kiprobalni sem. mondjuk amikor neztem 15 perc utan mar nem volt belole. erre 36 eur volt egyebkent, helyette vette inkabb 3 uveg Het Anker Keizer Blauwot, megiscsak az a kedvenc dark strong belgam.itt van minden webshopban, altalaban legalabb 100 uveget hoznak be, amibol par megy a "borprobas" speci uzletekbe nagyobb releaseknel a kornyekbeli boltokba, vagy orszagszerte. pl az omnipollo buxton rocky roadoknal volt, hogy 2x6000 uveg online 15 perc alatt elment harom eve. extremebb cuccoknal online erdemes kosarba rakni, aztan pontban 10kor nyomni a vasarlast. omnipollo / dugges / poppels / stiegberget vonalon barmilyen imperial extremnek szamit akkor is, ha 10ezer+ uveggel nyit.
de pl elozo heten jott 2x120 uveg hr fredrikssenbol (nagyon sok ev utan eloszor), megcsiptem ket uveggel, pontban 10kor mar fel volt adva a rendeles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. en kihagytam, reviewek alapjan nem erte meg az arat, kiprobalni sem. mondjuk amikor neztem 15 perc utan mar nem volt belole. erre 36 eur volt egyebkent, helyette vette inkabb 3 uveg Het Anker Keizer Blauwot, megiscsak az a kedvenc dark strong belgam.