Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szépen teljesít a Huawei harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
1. a mostani M1mk2 akció a pro obival.
2. hogy a sony hátizsákomat egyre kevésbé viszem magammal a babakocsi, babacucc hátizsák, kutya, saját cucc mellé. Mostanában egyre többet megyek ki a ez e-m10mk1+12-32+30mm 3.5 cuccokkal egy oldaltatyóval. Elvileg jövőre számlaképes leszek (legálisan okj-san) és azon gondolkodtam hogy ha lepattintanám a sony cuccokat akkor legalább valami induló pro obis rendszert össze tudnék szedni. Volt aki kiröhögött hogy mft-vel dolgozni, más azt mondta, hogy nincs semmi röhögni való az 1.2-es pro üvegeken és sokan használják. Egyelőre csinálok egy tedd próbára napot és próbálom megfingatni a kihozott cuccot ismerős terepen. Remélhetőleg elhasal és akkor jövőre mehet az A73 fejlesztés. De sajnos valami elkapott ebben az olympusos világban.
Azért teljesen menthetetlen se vagyok mert amikor visszaveszem az A72-t akkor sokszor van az, hogy nab+ azért a FF csak FF....Neck #30965: ne is mondd... Nem kis dilemma ez nekem, mindig szerettem volna egy olyan gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest