Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szupervékony kávát kap a Realme GT7 5G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf #1556 üzenetére
nekem cserélhető obis rendszernél egy fasza zoom kell (ekv. 28-300 kompakt méretben és jó képminőséggel, vagy 24-120 ugyanilyen paraméterekkel, és jobb fényerővel. 28-200 is jó.), és mondjuk egy normál fényerős fix (ekv. 35-50 mm). meg valami kompakt nagylátó (legjobb egy ekv. 20 mm volna). ebből a nex-nél megvan a normál, kis jóindulattal.
de amúgy engem egyre kevésbé érdekel ez az egész, tényleg egyetlen jó kompaktra várok, aztán azzal sokáig elleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest