Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• p_adam

addikt

válasz .mf #14865 üzenetére

Ha csinálnak ilyen modellt, akkor lehet nem is lesz benne e-shutter egyáltalán (vagy csak egy nem igazán jól használható), mivel maga a rétegelt szenzor, amit drágább legyártani, ha az lenne benne, akkor lényegében egy A9, mindegy hogy hány fps és eddig még arra se volt példa egyáltalán, hogy utólag "visszafele" haladjanak, tehát már van új akksi, új váz, de mégis a régit rakjuk bele, sokkal egyszerűbb három (vagy ez esetben már négy) modellt szinte teljesen ugyanolyan vázon megcsinálni (csak az EVF, amiben az A7II gyengébb volt) mondjuk maradhatna egy 'sima' újabb verziós 24MP szenzor az újabb verziós vázban és akkor kész is, de akkor az e-shutter felejtős, kb. így képzelhető el reálisan.

Az A9 már lényegesen jobb rolling shutterben mint az A7SII, tehát az eléggé valószínű, hogy új szenzor lesz, meg a több megapixel is valószínűsíthető, mivel a megnövelt számítási teljesítmény már jobb zajszűrést ad több megapixel esetén is videóra, a 24 viszont nem biztos, meg az sem, hogy rétegelt, de nem lenne logikátlan.
    Persze ez is mind találgatás, ami biztos hogy úgy lesz beárazva, hogy külön szinten legyen, tehát nem tekinthető közvetlen utódnak (nem lesz olcsóbb az A7II)

• D-LAN|FuRioN

aktív tag

válasz .mf #14865 üzenetére

A7SIII tuti több lesz mint 12mpx. 18mpx-re tippelek, pont a croppos optikák miatt. Ha jól tudom super 35-ben nincs meg a 4k felbontás az érzékelőn, így sokan hiába jobb iso-t tud a gép, inkább választottak a7rii-t videóra. Ha viszont van super35 akkor feltekerhet aps-c optikát rá és még mindig megvan a 4k, vagy kitolhatja az ff obit, csere nélkül. Persze lehet ,hogy rosszul tudom, csak nekem valami ilyesmi rémlik videós ismerőstől.

Új hozzászólás Aktív témák