Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krmcz
tag
Megvettem az első Sigma obimat, 105 macro. Ahogy vártam, brutál éles. A széleken olyan mint a többi üvegem középen.
CA nyitva is alig látható. Jó lesz ez. AF egy kicsit hangos, kevés fényben szeret hintázni, de összességében nagyon elégedett vagyok. Amire használni fogom, oda úgysem kell villámgyors, hangtalan AF.
Azért ez az összehasonlító teszt elég félrevezető. Nehéz elhinni, hogy az egyik legélesebb Sony üveg ilyen gyengén teljesítene a képszéleken. Biztos egy rossz példányt teszteltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Android szakmai topik
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest