Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új mobilszériát indít a Honor
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyargyerek
tag
válasz
motocoder #42061 üzenetére
[Kingston Canvas GO Plus SD Memóriakártya, 128GB, Class 10, UHS-I] én ebből a múlt héten kettőt vettem. Egyiket üzembe helyeztem a kis ZV-E10-be. Eddig jónak tűnik, 4K videót is szépen veszi. Aztán megint beújítottam egy új objektívre a kis APS-C gépembe, a Sigma 10-18 lett megvéve. Eddig volt neki a Viltrox 23 f1.4 és most össze tudom vetni a két fajta obit. Főleg videózom és végre találtam egy olyant ami nem mossa agyon a hátteret. Tudom szakmai berkekben a háttérmosás nagy divat de én meg éppen ellenkezőleg, utazási és kirándulós vidiknél azt szeretném ha minden...a háttér is éles. I gen a mélységélességgel is kell, lehet variálni tudom, stb. A kis sigma f8-on már mindenhol éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Filmvilág
- Új mobilszériát indít a Honor
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest