- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
Azok a Userek (köztük én is ), akik semmit, de tényleg semmit, nem " mókoltak" a készülékükön (XE900 sorozat), tehát :
- nem töltöttek le semmilyen alkalmazást!
- Saját lejátszóját használják, külső adattárolóvalKevesebbszer panaszkodnak a tévéjükre.
Az más kérdés, hogy akkor +!%nak vannak ezek a fícsörök benne?....
-
peterk
senior tag
Ez ha jól értem nem ambilight, nem a kép alapján vetít, hanem előre programozott / távirányítóval kiválasztott / fix színt/patternt játszik le. Ha jól értem, akkor szerintem ne dugd a TV-be, mert csak áramfelvételre kell az USB. Inkább fogj egy akármilyen USB töltő adaptert - rég telefon töltője pl, vagy bármi más -, aminek a feje és a kábele széthúzható és dugd abba.
-
AL
addikt
Szia ! Ezek az Androidos tévék mindegy, hogy ki, vagy be vannak kapcsolva vezérlik a rá csatlakoztatott eszközöket, ha kapcsolatot tudnak velük teremteni. Nekem az előző 55X85.. tévém kikapcsolt állapotban is vezérelte az erősítőmet ( letiltotta pillanatokra a zenét ). Lehet, hogy itt is hasonló baj van. Korábban a külső merevlemezekről is írtak többen hasonló problémákat ( éjjelente ki - be kapcsolgatott a merevlemez ) . Üdv.
-
AL
addikt
Szia ! Szerintem az a legjobb, ha Te kísérletezed ki melyik a jó Neked, melyik a kedvedrevaló . Én hiába próbálgattam mások tökéletesnek mondott beállításait, a tesztekben szereplő etelon tippeket, Nekem egyik sem tetszett és addig - addig állítgatom, ameddig kedvemrevaló nem lesz. Az is igaz, hogy tökéletes soha nem lesz, mert minden TV csatorna és film is mást kíván. Szerintem próbálkozzál ! Üdv.
-
vlevi
nagyúr
55xe9005baep-t 303k-ért?
Az jó ár. Télen a 8505 került kb ennyibe, igaz, akkor a 9005-ös 350 fölött volt."Bármi ami hasznos lehet első használat előtt?"
Lelkileg készülj rá az androidra.
Sajnos nem a szokásos, telefonról ismert android, hanem android tv. Egyszerűen nem ide való.
Nem tudom, hogy a 9005 színei mennyire különböznek a 8505-től, de én a 8505-ön a normál színhőmérsékletet átállítottam melegre. Látszólag semmi különbség, legfeljebb a meszelt fehér fal tűnik egy hangyányit sárgásabbnak, de nekem a normál színhőmérséklet égette a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2 hibátlan 2026.03.06.Apple jótállás
- Új, felbontott Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - 2 év bolti garival! -
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest