Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozy84
senior tag
válasz
Celtis #46174 üzenetére
Ezek a dolgok nem így mennek. Pénzt nem adnak. Új tv-t is ritkán. De akkor is csak Sonyt ami nem baj. Sőt. Meg igazuk is van.
Amúgy OLED lesz a következő tv-m. Igazából egyik LCD tv képe sem tetszik a Panasonic plazmám után. Tök mindegy, hogy melyik márka melyik típusa. 4K és stb ide vagy oda.
Került a családba fél éve 4K stb stb stb sok-sok százezres tv. Az is csak LCD ugyan olyan képpel ami Nem tetszik.
OLED-Ben bízok, hogy jobb lesz.Amúgy nem írtam hogy szét fogom törni. 😁
Legalább jókat nevettem az erkölcshuszárokon. 😁✌🏼
És még veszik a fáradságot jogszabályokat beírni 😁
(Van gyerekkori barátom aki bíró. Na ő is jókat nevetne ezen. Az önjelölt megmondó igazsághuszárokon.
Ha azt mondom hogy pl: ki fogok ugrani az ablakon ha nem lesz olcsóbb az OLED akkor kihívjátok a mentőket meg a tűzoltókat?😁)Igazából csak megkérdeztem, hogy kb mennyit érhet. Választ kaptam.
Örömmel olvasom tovább az “építő” hozzászólásokat viszont erre a posztra nem várok választ. Úgy is csak trollkodás lenne. Az meg nem szakmai. Béke ✌🏼
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest