Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
válasz
oxide83 #40774 üzenetére
Szia ! A 49- es méretű VA paneles, de az 55 - ös már IPS . Hogy ennek mi az értelme nem tudom . Ha rajtam múlna csinálnék egy xxx sorozatszámút VA panellel és egy YYY sorozatot IPS - sel és akkor mindenki tudná melyik milyen, nem a mérettől függene a panel típusa ( hülyeség ) . Szerintem így sok kuncsaftot elvesztenek, mert az aki egy konkrét kijelzőt keres nem megy a bizonytalanba . Én is azért vettem a kisebbet ( 49 ), mert az volt VA . Az Eladó esküdözött, hogy mindegyik VA, de szerintem minden tesztoldal ( 3 féle ) nem tévedhet ( megnézni persze sehol nem lehetett ). A két évvel ezelőtti 85... - sorozathoz képest élesebb, szebb a képe, jobb a HDR, de a menü lassabb és nehezebb beállítani. Azok a beállítások, amelyek a régebbinél jók voltak itt nem működnek jól. Jött már frissítés rá, de a menü lassúságán nem segített, majd talán a 8 as droid csodát tesz !
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Politikai mémek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest