- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
K750 Független 2 hetes elektro worldben vásárolt! 2év gari doboz, töltő +minden cucca! Van hozzá egy Sony Hpm-70 headset (agybedugós)+Eredeti Sony Pro Duo 2Gb kari! Minden teljesen karcmentes stb... Oksa N73 at kaptam ajándékba!
-
kavicssli
addikt
Lenne egy olyan kérdésem hogy walkman szofverből hány fajta verzió van? Mert néztem a W660 nak elég durva lesz a szoftja! lelehet tölteni ilyen szoftokat vagy nem?! Előre is köszönöm!
-
kavicssli
addikt
Nálam is kezeli!
De még hogy...
-
kavicssli
addikt
Bocsika a masi kerdesem az lenne h. melyik a legjobb video konvertalo progi ? ha valaki egy linket betudna rakni azt naon megkoszonnem
-
kavicssli
addikt
Sziasztok egy olyan problemam lenne h. amit adtak a telohoz adatkabelt ugyebar azzal lehet tolteni USB rol a telot. Ez eddig rendbe is lenne csak havernal toltottem a hetveget es csak az USB kabel volt nalam . Bedugtam a gepbe es a teloba es kiirta h. toltes meg kis villam fent a jobb sarokba viszont amikor leszedtem az USBrol semmit nem toltot. Ez hogy lehetseges? De most jon a csattano mert ha bevolt dugva az USB be akkor siman tudtam vele msn ezni es telefonalni, amint leszedtem a kabelrol es havert hivtam volna azonnal lemerult. Ha valakinek valamilyen infoja van arrol h. mit csinaljak vagy mit rontottam el azt megkoszonnem.
-
kavicssli
addikt
Nagyon jó a kari eddig! lekopogom!
Fullra vertem a mem karit és semmi lassulás! Létezik ez?
Mindegy eddig rövidtávon bevállt remélem hosstabb távon is fog műxeni!
-
kavicssli
addikt
na megjött a 7e ftos eredeti 2gb mem karim.felraktam rá 1.5gb zenét semmi lassulás tökéletesen műxik. meg vettem hpm fülest agybedugóst így már naon adja a teló
-
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #3084 üzenetére
Valaki a ledes modra valamit? Illetve telót festeni pl. más színűre!
-
kavicssli
addikt
A másik kérdésem hogy kilehet e cserélni a ledeket a telóban, a billentyűzet színét szeretném megváltoztatni!
-
kavicssli
addikt
Bocsika h. szétírom a topikot de rendeltem egy 2Gb karit! Hát meglátjuk elvileg azt mondta h. a 4Gb nem megy bele...Mindegy majd beszámolok h. miylen ez a kari ennyi pénzért!
-
kavicssli
addikt
Ez létezik?!!!![link]
-
-
kavicssli
addikt
Én akkor is szemezek a 4gb mem karival
de lehet 2gb leszbelőle...
Fülest meg veszek valami hpm fajtát oszt csokoládé -
kavicssli
addikt
a hpm 82 füles jó a telóhoz? hol lehetne venni? thx
-
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #3030 üzenetére
Jó jó... De akkor is a 2Gb megéri nem?
-
kavicssli
addikt
Valaki tudna mondani egy olyan helyet ahol lehet vakut venni hozzá!
-
kavicssli
addikt
Ennyiért senki ne mondja h. nincs ingyénnnn!
-
kavicssli
addikt
Csak nehogy megkövezzetek! [link]
-
kavicssli
addikt
A másik gondom meg az lenne h. mivel vodkás vagyok és otthon nincs net és ritkán is vagyok vagyok otthon előfizettem erre az internetre 0-200mb mondjuk csak msn meg pokerhez kell
... a lényeg hogy amikor még régebben k700i m volt akkor kékfoggal csatlakoztam a géphez és gond nélkül felmentem a hálóra viszont ezzel a k750 és a kábellel az istenért nem akar csatlakozni
valaki esetleg ebben tudna segíteni! Előre is köszönöm!
-
kavicssli
addikt
válasz
Viktor0610 #3009 üzenetére
Csak kérdeztem mert láttam itt 2gb karit 8.000ft ami nemigazán pénz nekem!
A 4Gb is csak 15k ami szerintem nem sok ahhoz képest hogy tavaly ilyenkor az 1Gb vettem 10k ba!
De köszönöm szépen a válaszokat!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Én is a K750i társaságához tartozom! 2 napja vettem a telot az elektro világban 40.000ft-ért! Naon jó a kis telcsi mondjuk a 9300i után egy kicsitt szokatlanabb!
Volt szó a háttér világításról na én azt fedeztem fel hogy nem is fehér nem is lila!
Másik kérdésem hogy mekkora a legnagyobb mem kari amit belelehet venni 2 vagy 4 Gb?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest