Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
rvs
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gond a fennt említettel, mégpedig az, hogy a windows xp nem ismeri fel, csak plug and play monitorként. Ami alapban nem is nagy gond, csak így 85Hz feletti képfrissítést nem lehet kicsalni belőle. (a gondot súlyosbítja egy radeon videovezérlő. :) pontosabban annak a hertz konfigurálása. hibaleírást lásd lejebb!)
Szétnéztem a Sony oldalain, de sehol semmi. Van E240, E220, E200, etc. monitorokhoz minden, csak éppen az E250-hez nincs semmi. Megpróbáltam a windows update segítségével a dolgot, de nem talált semmi használhatót. A service pack I segíthet ezen?
Advancedebb userek biztos megkérdezik, hogy miért zavar engem, ha ki kell pipálni a ''monitor által nem támogatott tulajdonságok'' megjelenítését. Nos, ha ezt megteszem, akkor windows alatt engedélyezi a magasabb frekvenciákat, ezeket be lehet állítani megfelelő programmal. De pl. játékok alatt ezt nem veszi figyelembe, és stabil 60Hz-en jelenik meg minden.
Szóval aki érdemben hozzá tud szólni a kérdéshez, annak a segítségét nagyon megköszönném.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Milyen okostelefont vegyek?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest