Hirdetés

Aktív témák

• rvs

aktív tag

Sziasztok!

Lenne egy kis gond a fennt említettel, mégpedig az, hogy a windows xp nem ismeri fel, csak plug and play monitorként. Ami alapban nem is nagy gond, csak így 85Hz feletti képfrissítést nem lehet kicsalni belőle. (a gondot súlyosbítja egy radeon videovezérlő. :) pontosabban annak a hertz konfigurálása. hibaleírást lásd lejebb!)
    Szétnéztem a Sony oldalain, de sehol semmi. Van E240, E220, E200, etc. monitorokhoz minden, csak éppen az E250-hez nincs semmi. Megpróbáltam a windows update segítségével a dolgot, de nem talált semmi használhatót. A service pack I segíthet ezen?
    Advancedebb userek biztos megkérdezik, hogy miért zavar engem, ha ki kell pipálni a ''monitor által nem támogatott tulajdonságok'' megjelenítését. Nos, ha ezt megteszem, akkor windows alatt engedélyezi a magasabb frekvenciákat, ezeket be lehet állítani megfelelő programmal. De pl. játékok alatt ezt nem veszi figyelembe, és stabil 60Hz-en jelenik meg minden.

Szóval aki érdemben hozzá tud szólni a kérdéshez, annak a segítségét nagyon megköszönném.

Aktív témák