Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
Üdv! Na feltelepítettem, de elég gyeszurán fut valahogy
Minden grafikai beállítást levettem de így is csak kb 22 fps körül mozog, már ahogy megtudom ítélni szemmel... laptopot lehet valahogy tuningolni? Beállítottam, hogy a vga inkáébb a teljesítményre menjen az energiatakarékosság helyett, így vmivel jobb mint az elején, de még így is pengeélen táncol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Minden grafikai beállítást levettem de így is csak kb 22 fps körül mozog, már ahogy megtudom ítélni szemmel... laptopot lehet valahogy tuningolni? Beállítottam, hogy a vga inkáébb a teljesítményre menjen az energiatakarékosság helyett, így vmivel jobb mint az elején, de még így is pengeélen táncol.