- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:: k4!oz
csendes tag
ugy ertem ezt a demo dolgot, hogy az igazábol arra van, hogy bemutassa a közönségnek..........nesztek + jelent 1 uj játék...sof2 a neve.....sacc/kb igy néz ki..stb,stb.......nem igazán jáchato..nem teljesen kész dolog...olyan, mint amikor 1 autókiállitáson bemutatnak 1 uj kocsit......látod hogy néz ki....le van festve,van neki kereke, de bele ülni nem tudsz, kiprobálni meg végépp.
Viszont tudomásodra hozta vele a gyártó, hogy van már ilyen, lehet menni érte a kereskedésbe.....
-
csendes tag
ilyen gondod van.....?? ---->> Bővebben: link
ha igen, nekem is most volt a napokban....semmi bibi........ujratettem
vmi textura parája volt... -
csendes tag
nemtom.........le is lehet tölteni, de nem hinném, hogy 3990 huf olyan oltári nagy lehúzás lenne érte.......
teljesen más ugy játszani, hogy nem tudod + tanulni, mikor melyik sarokban fog ülni vki.........mikor mit kell tenned ahoz, hogy továbjuss........ez nekem alapból nem volt szimpatikus.......
a multinál minden karakter 1 élö játékost takar.....azt nem lehet + tanulni, hogy hogy fog adott dolgokra reagálni.
amikor +kérdezi tölem vki, mi a jo ebben a játékban, azt szoktam válaszolni, hogy az.........hogy ugyan olyan, mintha élesben lőné sz*arrá az M ber a többieket, csak éppen nem fáj, és nem halsz bele........
és télleg.....!!!

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

teljes hozzáféréssel...OSP+RocMod